2007 gick #Nintendo-bossen Reggie Fils-Aime upp på E3-scenen för att demonstrera det nya spelet #Wii Fit. Precis innan han ställde sig på Wii Balance Board yttrade han de kända orden – My body is ready. Kanske är det en meme som #Microsoft får ta över, för nu storsatsar de på träning tillsammans med Xbox One och Kinect.

#Xbox Fitness heter en onlinetjänst som ska få oss att träna i vardagsrummet som aldrig förr. Tillsammans med kända tränare utformas interaktiva program som vi kan svettas till. Kinect ska kunna läsa av ens puls, se vilka muskler man anstränger mest, avgöra med vilket kvalitet man utför övningarna och mycket mer. Programmet kommer känna igen ens tidigare val och individanpassa träningsprogrammet efter behov.

Om man betalar för ett Xbox Live Gold-konto i december så ingår en prenumeration på Xbox Fitness, men nästa år måste man betala för både Xbox Fitness och Xbox Live Gold för att nyttja tjänsten som dyker upp lagom till julhandeln.

Är väl alltid bra med att få lite bredd på spelen. Vore ju tråkigt om det bara fanns fps att tillgå. 29/09 Hahahaha Xbox One verkar vara gjord för att skrämma bort majoriteten av gamers, många gamers som köper spelkonsoler för att träna sig ripped och kolla på amerikansk fotboll. Känns mer och mer som att MS försöker säga mig och många andra gamers något med... 29/09 Träna i 30fps. Nej tack. 29/09 Var exakt fumlar jag i det jag skriver? O.o Jo, han mår bättre nu som tur är :) 29/09 Haha, du pratar i nattmössan nu. Du fumlar i det du skriver och verkar behöva ordentligt med sömn. Jag fick precis den reaktion jag ville få. Det är inte svårt att skilja på de som trollar och de som är seriösa. En tumregel för internet är att inte ta... 29/09 Nej jag sov faktiskt dåligt men det var inte pga. ditt inlägg utan för att min katt som blev sjuk och fick spendera natten på djursjukhus, men drömma kan du alltid göra. Problemet var återigen att jag inte såg det roliga i det du skrev och att jag inte... 28/09 Ja, jag hade haft exakt samma problem om det hade varit en man och en kvinna hade kommenterat samma sak. Samma som att jag inte vill bli tafsad på när jag på krogen så vill inte min sambo det heller. Det är alltid lika osmakligt i mina ögon oavsett kön. 28/09 Jag har inga problem med hans kommentar... Hade inte heller haft problem med en kvinnas eller tjejs kommentar om det hade varit en man som personlig tränare och om de hade kommenterat exakt likadant, eller hade du det? Om du hade varit okej med det, men... 28/09 Hahaha! Nowly. Jag glömde att jag ens kommenterade här, såg på notifikationerna att någon tjöt, så jag checkade in igen. Mår lite dåligt av att du tydligen inte kunde släppa mitt inlägg som du tyckte var ack så fasansfullt. Du kunde kanske inte ens sova... 28/09 Dock så förstår jag inte ironin eller det roliga i halomakis kommentar "Nude mode or GTFO". http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/uncaptioned-movdc-50df5a7a07e4e.jpeg 28/09
Skicka en rättelse