I veckan testade vi multiplayer i #Call of Duty: Ghosts. Nu har Infinity Wards Mark Rubin snackat med Gameinformer om den aspekten, och avslöjar lite hur de arbetat fram nya koncept. Han berättar om tidigare misstag under seriens gång:

– Vi har varit lite för seriösa när det gäller den tävlingsinriktade aspekten av multiplayer. I Modern Warfare 3 introducerade vi olika community-funktioner. Det är dessa som inspirerat oss att fokusera mer på att ha kul än på seriöst tävlingsinriktat spelande när det gäller designen på kartorna.

Ny filosofi alltså, och spelläget Cranked – där man måste ta minst en frag var trettionde sekund för att inte sprängas i luften – kan kanske vara en fingervisning. Se hela intervjun på Gameinformer.

been there done that, esport så mjo 30/09 Det behövs inte, många som tycker ni snackar skit men ni förnekar det. Aja 30/09 Det är enklare att fraga i cod ja... så du kanske ska testa lite esport innan du snackar. 30/09 Varför påstår du att jag har fel? Du sitter ju endast och tar upp nackdelarna med cod och inte fördelarna, cod är snabbt, det krävs reflexer. Åtminstone i cod 1, cod 2, cod 4, mw3 och blops 2. Mw2 och blops 1 är bra mycket segare som dom ids jag inte... 30/09 Nej det är det inte, vad är det du inte förstår jag lägger i mig denna diskutionen nu för jag vattenet rann precis över vid den kommentaren. i tävlings inriktade spel finns där X och Y faktorer killstreaks med flera skapar en Z faktor en faktor som bara... 30/09 Herregud alla cod haters, cod är inte enkelt. Man kan ju börja undra om ni bara sett videos eller om ni endast skapar teorier för ni hatar serien. Ta och sätt er själva vid mw3 och blops 2 då dom spelen är relativt snabbare än sina föregångare kan jag... 30/09 Jag reagerade också på detta. För seriösa när det gäller tävlingsmomentet? Jag menar ett spel som fokuserar på "killstreaks", "achevements" och rollspelsliknande "level up"-system... 30/09 Om det är så enkelt så borde ju alla köra med smg. 30/09 btw finns ingen skicklighet i cod, ta en smg och starta sprayfesten prefire så kommer du få killstreaks... 30/09 cs go så rör sig spelarna snabbare än i cod ja....man kan sova och hinna med i cod 30/09
Skicka en rättelse