Minns ni moba-spelet #Blizzard All-Stars? Namnet föddes när det tidigare namnet Blizzard Dota skrotades i en uppgörelse med Valve. Det är inte direkt ett supersexigt namn, och kanske har #Blizzard själva insett detta och döpt om moba-spelet.

Namnet Heroes of the Storm har nämligen trademark-registrerats på Nya Zeeland av AJ Park, som även var inblandad i samma process med #Hearthstone: Heroes of Warcraft och #Diablo III: Reaper of Souls. Intrigen tätnar, men tyvärr vet vi inte mer än så i skrivande stund. Om ryktet stämmer kanske vi får veta mer om spelet inom kort.

tack för förklaringen då passar nog båda in rätt bra inom warhammer samt bloodline, jag var för lat för att kolla upp vad moba stod för ;) 01/10 MOBA=multiplayer online battle arena. Är helt enkelt så att "dota style games" behöver ett bättre namn. 01/10 Aha okej, tänkte för i bloodline så tror jag ingen har dels översatta namn i det utan typ helt nya namn och det är ingen byggnad man ska förstöra utan är bara en arena 4 vs 4 där man bara pucklar på varandra. Samma i warhammer online liret. Har inte set... 01/10 Aeon of Strife Styled Fortress Assault Game Going On Two Sides :) 01/10 Vad jag har förstått är Moba spel som ska vara så lika Dota som möjligt utan att kopiera exakta namn och animationer... Helst ska man kunna översätta hjältarna direkt mellan de olika spelen också. Om inte dessa krav uppfylls så spelar ingen spelet:) 01/10 http://freemobagames.com/moba-games-list.php här är en en lista på några till, dock har dom failat och lagt in bloodline samt warhammer online: heroes of wrath vilket dessa två inte är riktigt moba vad jag anser då det är mer endast helt vanliga arenor... 01/10 Dota;) 01/10 Som är från skaparna av HoN, kan ju tänka mig vilken otrevlig community det kommer vara där om man utgår från HoN där dom spyr ur sig en massa skit mot nybörjare eller rent allmänt och VERKLIGEN förnekar att dom själva varit noobs en gång i tiden. Hatar... 01/10 Själv tänker jag inte döma spelet fören jag har testat det, dock är man självklart kritisk till om det ska vara så revolutionerande och värsta nya grejen. Tycker så om bf3, men jag spelar det endast för det är rätt roligt när man kör squad rush och en... 01/10 Skit som skit, spelar ingen roll vad de kallar det.Fattar inte att de lägger tid på sådant här? Varför inte satsa dessa futtiga pengar till att göra något mer intressant, som ja, vad vet jag...Ett nytt flashigt IP`? 30/09
Skicka en rättelse