Idag drar både betan för Battlefield 4 och multiplayer i Grand Theft Auto V igång - vad spelar du?

Idag drar hösten igång på allvar - oktober har inletts, bilrutor skrapas och naturen ger upp och kastar löven på backen. Men det innebär också starten för multiplayerläget i #Grand Theft Auto V samt betatestet av #Battlefield 4.

Att de startar samma dag innebär ju ett problem såvida du inte har lyckats klämma in ett gäng extratimmar per dygn. Kommer du att vara en onlinesoldat eller en onlinegangster det närmsta dygnet?

2. Gamepad går inte att spela tillsammans med mus. Så du får välja mellan att vara handikappad med tangentbordet eller handikappad utan mus. När det bästa vore styrning med analog styrspak kombinerat med mus. 03/10 1. Ja, och det är ett dåligt val.. Jag hävdar lathet. 2. Vill man se ut som en stelopererad 80-åring.. så visst, spela med pad. 03/10 Jo så klart. Därför jag gick och handlade för utan nått i skafferiet läre inte bli nå :D 02/10 Save points har nog inget direkt med konsoler att göra efter NES. Vid NES tiden kunde man inte spara överallt för det var inte så lätt att spara enorma mängder information på en NES-kassett. Att det senare kommit save points i moderna spel till PSX och... 02/10 Nåja.. senaste Alien-spelet var ju inte mycket att hänga i julgranen. Dock.. Jag stör mig inte så mycket på grafiken. Det jag däremot får klåda, klumpfot, mjäll och konstiga utslag i ansiktet av är att PC spelen måste följa samma mekanik och usla kontro... 02/10 Inte nog med att du upprepar något som redan sagts otaliga gånger (vilket inte innebär att det blir mer rätt) utan du har också fel. Optimeringen de gjort skulle tamigfan vara benchmark för alla spelföretag av någorlunda rang. Frågan jag ställer mig är... 02/10 någon annan som upplever lite random crashar till desktop i BF4? rullar på fint i ibland 1h och ibland 10min. inget felmeddelande får man heller, Beta är Beta ska tilläggas 02/10 Jag laggar bedrövligt på GTX570 Sli, med senaste drivrutiner. Har du AMD-processor? 01/10 Det ska följa med enligt EA 01/10 Efter 10 minuters spelande i BF4 betan kan jag konstatera att det laggar nåt djävulskt. Nej, jag har ingen dålig dator, kan maxa BF3 utan problem. Processorn ligger på 95% eller mer hela tiden. 01/10
Skicka en rättelse