Kvällen börjar lida mot sitt slut för dem där ute som inte är upptagna med att spela #Battlefield 4 eller köra vårdslöst i #Grand Theft Auto V. Andra kanske glömmer av att stänga ner jobbmailen och upptäcker flera nyhetstips om att #Valve ansökt om varumärkesskydd för #Half-Life 3 i Europa. Lägligt nog veckan efter att de utannonserat Steam Machines och SteamOS.

Vad betyder då detta? Antagligen inte mycket mer än att #Valve kanske funderar på att släppa det, eller att de vill hindra andra från att använda titeln. Låt oss slå ihop våra kloka skallar och försöka hålla oss borta från roliga bilder på Gabe Newell.

Uppdatering 5 oktober: Ansökan visade sig vara fejk.

Tack till Margy, s3ng, Alx_83 för detta #nyhetstips!
Jag är aldrig ironisk eller sarkastisk när det kommer till titlar jag gillar, sure jag gillar cod med även om jag ogillar dlc biten då jag tycker allt i dom ska vara patchar. Bf har jag svårt för då dom förstört spelet, bf3 funkar men det är inte världe... 09/10 Jag kanske missförstod dig. Jag tolkade det som om du var ironisk när du sa att Valve inte har mjölkat HL. My Bad i så fall. Jag anser i vart fall att HL absolut inte har mjölkats medan både CoD och BF är mjölkning även om jag haft roligt i BF serien... 09/10 Om någon inte förstår bad mjölka är så är det väl ändå du? Folkte gnällde på att man började sälja dlcer till cod med innehåll som snarare skulle varit patchar, sedan gick EA i samma riktning och sålde dlcr där innehållet passade bättre som en patch.... 08/10 Du verkar inte riktigt förstå min poäng. Först och främst har jag aldrig påstått i hela mitt liv att något blivit mjölkat (bortsett från kossor), så sluta gärna stoppa ord i munnen på mig. Det jag pratar om är hur roligt folk använder terminologin "mjöl... 08/10 Du verkar ju inte riktigt förstå innebörden av ordet mjölka. Call of Duty drog igång 2003, för exakt 10 år sedan och har sedan dess släppt 11 spel i serien (expansioner, F2P, och portabla spel exkluderade), och årets upplaga blir det 12:e i serien. Batt... 08/10 Ja precis! 07/10 Nice! Det här är exakt det jag menar! Opposing Force och Blue Shift negligeras. Ep1 och Ep2 får frikort. Orginalspelen är så älskade att 3'an på kartongen inte betyder något. Sen som körsbäret på toppen riktas hat mot Battlefield och Call of Duty för... 07/10 Troll? 07/10 Ny jag blir syr som satan =( / Leifi 07/10 n00b. 07/10
Skicka en rättelse