Än är det kanske inte dags att börja köa utanför biograferna.

Att tälta inför stora releaser har blivit en social tillställning (se bara vår täckning av #GTA V-släppet) men jag skulle inte rekommendera att du flyttar ut på gatan inför premiären av Warcraft-filmen riktigt än. Blizzard och produktionsbolaget Legendary Pictures annonserar att filmen går upp på vita duken den 18 december 2015.

Filmen regisseras Duncan Jones som de senaste åren gett oss filmer såsom Moon och Source Code. Han har också skrivit manuset, tillsammans med Charles Leavitt vars penna bland annat ligger bakom Blood Diamond och K-pax.

Tack till 4liv3, lozust, aT1C för detta #nyhetstips!
När man typ critade runt 3000 som MAX då snackar vi oldschool! first upp till Highwarlord 03/10 Så jävla rätt. Just denna musiken väcker nostalgi-känslorna på ett sätt inget annat kan. Sätter igång denna nån gång i månaden och blir lika smyg-grinig varje gång. MINNENA! 03/10 Att döda Hogger till den här musiken och gå runt och plocka peacebloom kan vara något av de starkaste spelminnena jag har. Känslan går aldrig att få tillbaka 03/10 Blir warcraft 1. Med Collin farrel som kungen av Stormwind *vad tusan han nu hette* 02/10 Precis warcraft har sett tecknat ut och haft mycket humor ända sen wc1 så förstår inte vad det riktiga warcraft är. 02/10 Warcraft var ju aldrig "riktig" utan mest bara kopierat från brädspelet Warhammer Fantasy Battles med en förenkling och mer barnvänlig variant. 02/10 Skämshatt och Jack Nicholson-brillor om man går och ser den rullen på bio hehe. Vet inte varför, men det känns bara så. Trots att man är gamer. 02/10 Kunde inte mer än hålla med, sitter ibland och tänker på alla fina minnen med kompisar och raid kompisar jag hade och att det aldrig kommer bli som innan. 02/10 Fyfan. Om dom hade hållit fast vid den första planen att göra film av RIKTIGA Warcraft och inte skiten för 12-åringar som heter Wow så hade jag garanterat varit pepp. Men det här skiten som baseras på det som förstörde den mest fantastiska spelmytologin... 02/10 du fick mig precis att vilja börja spela igen, men de blir ju aldrig det samma =/ ACK OCH VE!! 02/10
Skicka en rättelse