Gårdagens GTA Online-release innehöll även en laddning buggfixar.

I samband med att GTA Online släpptes i går passade #Rockstar på att också patcha singleplayerdelen. Bland annat har garagebuggen, där sparade fordon eller köpta fordonsuppdateringar försvann, åtgärdats. En handfull andra problem av blandad art har också setts över, se ändringslistan nedan.

Problemet med dålig prestanda när skiva 2 installeras på Xbox 360:ns hårddisk har vi dock ännu inte sett någon lösning på, så fortsätt köra från skivan eller installera den på ett usb-minne är rådet tills vidare.

Ändringarna:

  • Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay

  • Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked

  • Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there

  • Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars

  • Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners

  • Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades

  • Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes

TVÅ ÅR SENARE! haha jävla lirare, bra bump! =D 04/05 Tycker också detta kan vara garagebuggen: Man köper en bil men använder man den och blir av med den när man kör till ett uppdrag så hamnar den i polisgaraget. Tyvärr kan man bara hämta ut den två gånger. Helt kocko att nåte ihop pengar för att köpa bila... 04/05 Mhmm. Var e´fixen om den sketdåliga Body armorn då? 03/10 Du rekommenderas att INTE köpa. Han säger ju håll koll på marknaden... 03/10 Online ska du kunna köpa bilförsäkring så vitt jag vet. Då får du pengar för bilen om du pajar den. 02/10 Du har väntat för länge, man ska sälja direkt efter det är klart. 02/10 Fortfarande är alla mina uppdrag jag har kvar låste och inte går det byta gubbe. Och online är rena skräpet. Finns bara en sak att göra efter världens längsta intro som jag nu sett 99 gånger. https://www.youtube.com/embed/Cb0fCxpCii4 02/10 aldrig tröttnat så fort på ett gta spel som 5,an hmm konstigt 02/10 Fyfan vad lack jag blir.. Patcha igår, spela och idag så startar inte min load... Ska testa installera om spelet nu och hoppas på det bästa.. Annars är det väl bara vänta tills nästa patch, för jag vägrar göra om 50% played.. 02/10 Nej. En förstörd bil kommer alltid att förbli en förstörd bil. Om du däremot lämnar den intakt bakom dig kommer den att bärgas bort, varpå du kan hämta ut den hos polisen. Undantaget skulle vara om du laddar om din nuvarande sparfil till innan det momen... 02/10
Skicka en rättelse