Första nextgen-spelet i Deus Ex-serien är redan på god väg. Och det kommer mer – mycket mer.

#Eidos har avslöjat grandiosa planer för Deus Ex-serien. Ett nytt spel är under utveckling till pc och nextgen-konsolerna, men det är inte detta Deus Ex: Universe i synnerhet syftar på. Universe anspelar på flera spel, böcker, serietidningar och titlar till plattor och smartphones. Deus Ex-universumet ska växa – och det med råge.

– En fortlöpande, expanderande och sammankopplad spelvärld byggd på en generation av kärnspel, skriver David Anfossi, chef för Eidos Montreal, i en blogg.

Arbetet med nextgen-Deus Ex är redan i full gång och det kommer också bli det här spelet som sparkar igång hela visionen. Konceptbilden du ser ovan och den visar en ghettostad som separerar genmodifierade människor från de andra.

#Deus Ex: Human Revolution Director's Cut är nästa släpp i serien och det når oss 25 oktober till pc, Wii U, Playstation 3 och Xbox 360.

Tack till Valpnos, SwedishDemon för detta #nyhetstips!
Tja, bara de lär sig av BioWares misstag också med Mass Effect-serien (Spel, böcker, tidningar... You name it). Risken ökar för att man antingen motsäger saker som slagits fast i tidigare produkter eller att man måste skriva om handlingen ett antal gång... 06/10 Gör det samma! Ett spel som lyckas med det mesta. Smyga, action, hacking, grafik, story och MUSIKEN! Episkt! 06/10 Visioner? Säg det till folket bakom Enron oxå! 06/10 Det var väl visserligen att ta i, men DE:HR soundtracket träffade mig rätt genom hjärtat. Beror kanske på att jag skrivit en sci-fi historia samtidigt som jag spelat spelet men det var precis det jag letade efter vad gäller sci-fi musik. Det är inte nöd... 04/10 Ang Ultimate super edition av HR: Största nyheten här är väl att man nu kommer att använda sin pekplatta eller liknande för att utföra lite haxx. ANnars låter det mer som en DLC som patchats en del. Tråkigt om dom släpper spelet till nypris en gång till... 04/10 Jag håller verkligen med. Det är ju inte dåliga men liksom.. Att tycka att det är mer ikoniskt än Bladerunner-soundtracket.. Man borde kölhalas :P 03/10 För mig som har lyssnat på elektronisk musik vääääldigt länge så låter ingen av dem speciellt originella. Säger inte det som att det är en negativ sak.. 03/10 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S2N40Ux_KxM#t=29 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JpTcZJJ-lm0#t=113 Till exempel! Nu menar jag inte att något är plagierat eller kopierat etc, men de har väldigt liknande... 03/10 Där håller jag absolut inte med. Mass Effect har vissa låtar som är ganska lika, men ME soundtracket är så spretigt i mitt tycke. Ibland får man riktigt schysst och atmosfäriskt sci-fi musik och nästa stycke är bombastisk orkestermusik som inte hör hemm... 03/10 Lika på vilket sätt? *nyfiken* 03/10
Skicka en rättelse