Räkna med att en vacker dag få se Battlefield: Bad Company 3, men först måste Dice färdigställa Mirror's Edge 2 och Star Wars: Battlefront.

Det finns inga konkreta planer på Battlefield: Bad Company 3. Men Lars Gustavsson, creative director på #Dice, är väl medveten om att en comeback vore efterlängtad. Och han skulle älska att göra den.

– Vi har jobbat oss genom olika krig, och jag har älskat dem som mina barn allihop. När vi kom till #Bad Company stod den kreativa friheten i centrum och att inte ta oss själva på så stort allvar.

Dice har just nu alla händer fulla med #Battlefield 4 och därefter väntar E3-comebacken #Mirror's Edge 2 och E3-bomben #Star Wars: Battlefront.

– Tro mig, Bad Company är inte glömt, teamet (i spelet alltså, reds. anm.) är bara på en lång semester. De finns där ute och de kommer tillbaka.

Du har rätt i allt du skriver men du kommer inte få se ett BF med modstöd igen. Någonsin. Att avliva en kassako genom att tilllåta privatpersoner göra bättre och mer utvecklade "DLC" än de själva och dessutom gör samma folk detta gratis är... ...inte... 04/10 Achievement uteblir tyvärr! Inte heller får du nån unlock. Men min respekt för att ha skrivit det mest korkade JAG någonsin läst här på Fz har du i alla fall. 04/10 Hmm interesting, roliga är att jag älskade det över allt annat D1. Kanske bara jag, speciellt sniping. Må spelet alltid ha spelare och servrar igång plz 04/10 Allt var inte bättre förr, men mycket var det. I alla fall om man är PC gamer. BF2 må ha haft ett levlingssystem, men det fanns även grym mod support från en community som lever än idag. Detsamma gäller även 2142. Tack vare grymt stöd för moddar så spel... 04/10 BF2142, Vietnam och Bad Company är dom 2 spelen i serien som är dom absolut sämsta. Resten av Battlefieldserien är riktigt grymma spel. (Har ej spelat MC, Heroes och play) BC2, BF3 och BF4 är helt geniala, grym grafik, många moment, bra balansering, sny... 04/10 Precis, det går viss lira mp fortfarande. Iallafall på PS3. 04/10 Varför pratar alla om bc2 som om det vore dött? Lägg till mig (samma namn som här) så pangar vi ryssar! 04/10 Håller med spelade den mycket :) 04/10 ett bad company 3 hade varit roligt att få se. Jag tycker personligen att 1:an och 2:an var underhållande. 04/10 Vietnamexpansionen till BC2 var faktiskt rätt underhållande. 04/10
Skicka en rättelse