Rockstar stänger av mikrotransaktionerna för att lätta trycket på servrarna.

Efter två dagar är det fortfarande inte helt problemfritt att leva ett virtuellt gangsterliv genom onlinedelen i #Grand Theft Auto V. #Rockstar har kunnat eliminera några buggar men för att lätta på trycket på servrarna har mikrotransaktionerna på både Playstation 3 och Xbox 360 stängts av.

Du kan såklart fortfarande tjäna pengar på "hederligt vis" genom att utföra (kriminella) uppdrag. Rocksar har upprättat ett dokument som uppdateras löpande med aktuell information om olika problem.

Spelar helatiden! 04/10 Säkert nämnt redan, men när man lyckars spara en karaktär och kört introt så får jag meddelande om cloud server unavailable, men nu finns iaf en retry knapp, och efter ett par retries så kommer man in, tålamod och att vara ihärdig gäller. Detta utifrån... 04/10 Ja bara det funkar hjälpligt i helgen så är jag nöjd. 04/10 Jag körde från 15-21.30 typ igår, var lite retries på komma in, och någon DC, men annars funkade det fint för mig, brorsan hade inte samma tur. Jag körde tutorial i solo session tills det lyckades sparas på releasen. Verkar ju nu vara mest problem i sta... 04/10 100% säker. Problemet är att deras cloudservice på PS3 ligger nere till 99%. Imorrn är försent då har jag skaffat ett annat spel. Jag väntar till PC versionen istället. Förhoppningsvis så kommer den fungera ordentligt online. 04/10 Min sparades inte när jag inte kom förbi launching screen för första gången, va tvungen att avsluta då XD 04/10 Är du säker på att du inte klickat dig förbi en text där det står en varning om att du håller på att skapa en offline karaktär som inte kommer sparas pga att servrar e nere för tillfället . och jag tycker inte man kan klaga på att deras support tar lång... 04/10 Karaktären sparas, min gjorde det iaf från första början och jag kom inte ens förbi tutorialen förrän igår (Torsdag). Nu har jag bara problemet med den senaste Live uppdateringen istället. Mycket sega laddningstider, ständiga dc från Live och felmeddela... 04/10 Jag kommer byta in mitt i morgon mot ngt som går att spela. Har fått nog av den här skiten. Ni andra kan få betatesta i några veckor så kanske jag provar det igen senare :) 04/10 Det absolut sämsta med Rockstar är att dom inte har något jävla officiellt forum, visst dom ska öppna ett online forum men det behövs ett forum som greppar alla spel dom har. Svårt för dom att anamma kritik och sådant, och bara så simpla saker som att... 04/10
Skicka en rättelse