Vi var många som satt och slet vårt hår när det ständigt uppkopplade #Simcity lanserades och de överbelastade servrarna vägrade släppa in oss. Nuförtiden lider spelet inte av sådana problem, men tillåter fortfarande inte spel utan internetuppkoppling. Nu undersöker utvecklarna #Maxis möjligheten att införa ett offline-läge. Patrick Buechner har bloggat och skriver att de lyssnar på sina spelare och tar till sig av kritiken.

– Just nu har vi ett team som utforskar möjligheten för ett offline-läge. Jag kan inte lova när vi har mer information, men vi vet att detta är något många spelare har frågat efter. Vi vill ge våra spelare möjligheten att spela även om de inte vill koppla upp sig. Ett offline-läge skulle dessutom ge utrymme till de som skapar modifikationer att experimentera utan att förstöra multiplayer-upplevelsen.

Det låter onekligen som att det åtråvärda offline-läget faktiskt kommer någon gång i framtiden. Däremot kan ni som längtar efter större städer sluta hoppas. Buechner meddelar att de efter flera månaders arbete slutar jobba mot att leverera större städer. Det går helt enkelt inte att åstadkomma i spelmotorn utan drastiskt minskad prestanda som skulle förstöra upplevelsen för merparten av spelarna, enligt Buechner.

Källa: Maxis

https://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ&feature=youtube_gdata_player Tycker den passar bra här. 07/10 Maxis har blivit ett riktigt skit på sistone. Jag älskade den utvecklaren när de var "egna". Men efter att EA tog över har maxis bara släppt sopor som de "hypar" för sina gamla älskade namn. 07/10 1. Sluta upp med att vara megalomaniska narcissister 2. Ge spelarna vad dom vill ha 3. ??? 4. PROFIT! 07/10 Ja, det har sålt bra, det sa jag med. Men spelet som jag också sa tilltalar människor som inte nödvändigtvis prioriterar spel som nöje. Tittar man på försäljningsiffrorna så har de gått neråt sen Sims 2. Spelet är för likt och folk blir mättade. Nu räkn... 07/10 SÅ glad att man inte köpte skiten. Sunt förnuft, I thank you. 06/10 Håller med de flesta här. Ytan att bygga på är för liten. 06/10 Storleken på städerna tycker jag fortfarande är det "minsta" problemet. 06/10 städernas storlek är just varför jag inte ens petat på detta spel än 06/10 Inte för att vara sån, offlineläge är ju bra, men det här med större städer? Strippa dem inte ner städerna endast för launch egentligen pga servrarna inte pallade trycket? Det är vad jag förstod det som när det släpptes, jag blir lite trött på att höra... 06/10 Jag tvivlar starkt på att målgrupperna för Sim City och The Sims har särskilt många personer gemensamma.Grovt kategoriserat uppskattar jag det till att Sim City främst är/var till för unga vuxna män medan The Sims riktar sig åt tonåringar, främst tjejer... 06/10
Skicka en rättelse