Respawn Entertainment förklarar varför Titanfall inte bara är Call of Duty med jätterobotar.

Respawn Entertainment var nyligen i Australien för att presentera #Titanfall för en stor spelkedja - en tjugo minuter lång presentation som nu finns att glo på online.

Kombinationen mellan stora men ändå rörliga Titans och väggspringande, dubbelhoppande och smidiga soldater flörtar både med klassiska multiplayerspel såsom Unreal Tournament och moderna storsäljare som Call of Duty.

Jag spelade mycket Quake för tio år sedan, men tröttnade. Det är kul om ni håller liv i det, det är aldrig fel; dagens spelare känns lite mer kräsna om du förstår hur jag menar. Jag ska självfallet testa TF när det släpps. 08/10 Som aktiv quakespelare förstår jag inte alls va du menar. Ser man spelet som avkopplingsform har man nog kommit fel. Det finns inget spel som kombinerar skill, teamplay och känsla lika bra som quake. Jag antar att du har rätt, om man bara är ute efter... 08/10 Jag hoppas bara inte detta blir för konsolifierat, då han som visat spelade på konsol. exempelvis skott gör lika mycket skada på pc som på konsol eller explosiva skott har samma aoe damage och lika hög dmg som på konsol. Det brukar vara ett extremt prob... 07/10 Hellre detta än CoD CoD med robotar? Nja hade de varit CoD med robotar så hade det varit som Black Ops 2 Dessa gör något nytt i alla fall. Så tänker ge dom en chans. Får hoppas på dedicerade servrar och lite extra pc saker. 07/10 Håller med dig till fullo, detta spelet är ett av de spelen jag längtar mest till just nu. Här har de i alla fall lite nytänkande med i bilden också, så hoppas verkligen att det blir bra! 07/10 Jag tror på detta spel, det har det jag önskar av ett FPS spel, visst vore det trevlig med terräng deformering och så, men om det skulle paja level designen eller helt enkelt inte passar så för all del, låt bli. Vapenkänslan och lagom snabba rörelser... 07/10 Jag håller med fullständigt. Det jag kan problem med är att dem vill släppa ett till spel så snart. Utan att tänka på det grafiska för mycket. Det är som en ny CoD. Det praktiskt tagen likadan ut men ska vara olika spel liksom. Däremot. Ljuden är helt... 07/10 Googla gärna och kolla så finns det information om billiga ställen att handla, här är en sida: http://cdkeywatch.com/games/battlefield-4 Vad det gäller att hamna under 500:- så får man vara aktiv och kolla bland alla erbjudanden som finns. Jag själv vil... 07/10 Jag antar att du har hittat information och uppfattat den annorlunda än vad jag gjort. Är det Bf4:a limited edition du tänkeer på? Det är 700 kr för första expansionen + spelet som i bf3. Kan jag få källa? Jag vill gärna kunna spelet spelet billigare :) 07/10 Har du spelat den färdiga versionen av BF4, hur gick det till? Huvudspelet + Premium kostar inte 1300:- Man kan få båda för under 500:- beroende på var man väljer att köpa. 07/10
Skicka en rättelse