I vår recension av Grand Theft Auto V fick spelet hela fyra av fem. Många verkade dela åsikten, men samtidigt var det en hel del som tyckte spelet var det bästa som hänt sedan skivat bröd. Då är det inte konstigt att det säljer, faktum är att det är den bäst säljande titeln på Playstation Network någonsin. Det petade där med ner #The Last of Us till en hedervärd andraplats.

Nu får vi bara hoppas att #Rockstar Games tar tag i problemen med spelets online-läge. Ta nu lite frisk luft, så ses vi i Los Santos senare.

Taxichaufförernas anthem ;) 08/10 Nej jag klagar inte. Är super nöjd med mina köp på psn. Det jag ville säga var att jag inte tyckte gta var så dyrt eftersom man fick med rabatten på något annat spel. :) 08/10 Är inte hela världen om man missar ett spel. Har fått fler bra spel genom ps+ än jag hunnit spela färdigt. och du fick du köpa det så billigt så är inte mycket att klaga över. Är jävligt bra spel som jag gärna hade sett till ett next gen system eller... 08/10 Jaha där ser man, har inte haft mitt PS3 så länge men man kunde även välja att få 75% på vilket rockstar spel man ville. Tex max payne 3 :) Eftersom jag inte varit ps+ medlem så länge så missade jag red dead gratis. :) 08/10 Har aldrig hört den, dock är KAWWA KAWWA-EEEEEH (eller vad han nu sjunger) låten extremt störig. 08/10 Borde fixa så att texten inte går utanför chattrutan. Sätt en word-break: break-word; på .comment-body ;) 08/10 Har inte haft några problem med GTA Online i å med senaste patchen till 360'n iaf. Trist om det inte fungerar lika smidigt för alla som köpt det till PS3. :( 08/10 Red dead har vi fått gratis genom ps+. 08/10 Förbokade man spelet genom psn som jag gjorde fick man även rabatt på något av deras andra spel som rockstar gjort så det var en bra deal tyckte jag. köpte red dead redemption för bara 60 kronor har jag för mig. det var iaf 75% avdrag. :) 08/10 du kanske haft extra tur med hårddisken i den då. bara att tacka och spela vidare. ;) 07/10
Skicka en rättelse