Nämner du #Diablo III, då kommer garanterat någon annan nämna #Path of Exile. För den som har spelat #Blizzards grottkravlare är det inte särskilt konstigt. Skillnaden är att utvecklaren #Grinding Gear Games valt att fokusera på de lite mer hårdnackade spelarna och inte krävt några pengar i utbyte. Dessa har de även tagit till hjälp i den öppna betan som pågått ett bra tag, men snart är väntan på den fulla versionen över.

Den 23 oktober släpps nämligen spelet i all sin prakt, tillsammans med den nya klassen "Scion", men du kommer behöva spela igenom hela spelet för att kunna låsa upp den. Detta för att klassen kräver en spelare som vet vad den håller på med.

När kommer recensionen nu när de är släppt? 24/10 Härligt! Då blir det av att installera spelet igen! 09/10 Tips till er som funderar på att börja: lär er spela hardcore, det är MYCKET roligare och mer spännande! Annars blir det monotont och man satsar bara på damage och knappt något på survival 08/10 POE hämtar sig estetiska inspiration från antikens rom och romerska soldater bar aldrig byxor, annat än när de var riktigt kallt i nordliga länder varav de bar bracae (korta trikåer). För övrigt är svaret ja. Man kan nu har byxor på sig. :) 08/10 PoE kanske inte är det vackraste spelet. Men jag tycker det inte är så illa. D3 har bra större brister rent gameplay mekaniskt. PoE är beroendeframkallande. Jag vill ta en extra level. Jag vill experimentera med olika skills samt att hitta items. I D3... 08/10 Vad jag läste så hade den sista wipen vart strax för jag testade spelet för ett par månader sedan. 08/10 Låter troligt, och roligt. Jag tenderade å hamna ditåt oavsett när jag lirade förr eller senare. Grymt kul spel, har inte lirat det på ett tag men för att ta det kort, jag avslutar väldigt sällan spel, men det här spelet är en av det få jag gjort det... 08/10 Kan inte folk vara lite mer konstruktiva än att kläcka ur sig "PoE är bättre än Diablo3!!". Jag lirade PoE-betan för ett bra tag sedan, förmodligen en ganska tidig build. Mitt intryck var att de hade många bra speltekniska lösningar, såsom skill-trädet... 08/10 PoE är mycket bättre än Diablo 3 det är smitit att samarbeta 08/10 Ska vi gissa att Scion börjar mitt i skillträdet? :) 08/10
Skicka en rättelse