Listan på spel förlagda till andra världskriget får i höst ytterligare tillskott då #Death to Spies landar i butik. För ovanlighetens skull spelar du inte som allierad, utan som rysk spion med uppdrag att infiltrera nazisterna. En demoversion har precis landat i filarkivet.

[fi=4129]

Ta även en titt på spelets hemsida, där du hittar ett par lagom irriterande pussel att fördriva tiden med under demonedladdningen. Kolla även in det filmklipp vi haft tillgång till ett par månader.

[v=330]

Iiih! StarForce! RUN AWAY!! 09/09 HL2 mod Insurgency är väldigt realistiskt på flera sätt. 09/09 Eh, oj? Ser juh tillohcmed ut som Hitman "menyerna" när han byter kläder och grejer. Det är Hitman motorn, eller? ;o. Är grymt trött på allt som har med WW2 att göra, men det är juh skoj med ett WW2 spel som är lite annorlunda, hurra för det. \o/ 09/09 Det är ju mening att du ska skjuta dom i skallen om du vill få ner dom på ett skott. Men som du säger. En kula i bröstet skulle nog göra att vilken jävel som helst skulle rammla ner på marken i plåga eller dö av. Men så realisktiska spel har inte kommig... 08/09 Hade vapnen varit mer realistiska hade jag verkligen gillat spelet, men om en düsk kan skjuta tillbaka och kasta handgranater efter ett skott i bröstet blir jag ledsen.. 08/09 ghaa..hur droppar man backpacken? 08/09 Detta var faktiskt ett väldigt trevligt spel, grafiken var helt okej och det kändes stabilt och genomarbetat till grunden. Det som kunde varit bättre var animeringarna som kändes lite väl stela, men annars så var allt annat helt okej och borde bli en... 08/09 Gå upp bakom dem med strypsnaran och tryck E tror jag. Så funkar det när man knockar dem i alla fall. Som folk sagt tidigare: det är starkt inspirerat av Splinter Cell och Hidden and Dangerous (jag har inte spelat hitman, så jag vet inte där), men det... 08/09 Hur bär man sig åt för att strypa nazisterna? 08/09 Föredrog delen där man var förklädd och faktist spionerade över delen där man gick ifrån tysk till tysk, dödandes och bytandes uniform. 08/09
Skicka en rättelse