Förra veckan slog #Battlefield 4-betan upp portarna för allmänheten och lät oss testa kartan Siege of Shanghai. Nu är det dags att välkomna det nya, explosiva spelläget Obliteration.

I Obliteration har varje lag tre objekt som måste skyddas till varje pris. En bomb spawnar centralt på kartan och det gäller att knycka den för att kunna spränga motståndarnas föremål. Lite som fånga flaggan, fast dödligare.

Gå med i betan här!

Det förklarar en hel del och Jag litar på att ni gör ett bra jobb. Om man får lägga in ett önskemål så önskar jag att ni denna gången släpper ett banbyggarverktyg för eran spelmotor verkar helt fantastik att kunna jobba med. 11/10 Vi streamar väldigt mycket loddar (detaljer av meshar) samt mipmaps (detaljer av texturer) för att kunna få så bra visuell kvalitet som möjligt (minnet är väldigt begränsat så vi kastar ut/läser in baserat på vart man är i världen och vad man tittar på)... 11/10 Intresant läsning Har märkt att rendreringen går lite långsamt på ps3 (60gig) Tex springer på nersidan bron och mittstolparna kommer inte upp förän man är halvvägs över Och att trappor kan vara ett grått platt fält innan texturen dyker upp. 11/10 Faktum är att man fortfarande gör sådana saker. Det är till och med så att vi har tre olika kollisionsmodeller för varje modell som sedan används för olika saker.. Detta för att kunna lösa prestanda och problem med kollision. Det finns dock ett stor "me... 11/10 så efter spelat obliteration har jag några problem, ett går in i spelet generellet ett går in i modet, 1 pansarvagnar tåler för mycket rpg skott i fronten, jag köper att de tåler 3-4 men inte att de tåler 5 rpg:s i fronten. man siktrar ju emot röven men... 10/10 Du minns väl hur stolta de var över designen när det gällde färgtemat, blue blue blueueueueue? Antar att samma sak gäller med den där förbannade solen, trattar.. 10/10 Varför finns det ingen väg upp till helikoptrarna på taken förutom att man måste spawna i dem? Tips: Montera brandstege på husen Tips 2 gör en tunnelbana med automatiska t banetåg i en typ cirkel under mark med ett antal stationer för snabb förflyttning... 10/10 När kommer Sunglasses the DLC? Solen är fortfarande rätt in i ögonen hela j-vla tiden... 10/10 I Half-Life 1 & 2 så sätter man lite extra osynlig geometri på sådana små kanter så att de blir som en sluttning istället för ett 90-graders hinder. Det gör att man även på väggar mot små små saker som sticker ut. Väldigt trevligt att kunna springa läng... 10/10 I KNEW IT! Då är det ju från min gnälliga kommentarer ni tagit det dynamiska vädret och allt annat som är nytt och bättre i BF4! Då kan ni börja fixa fram det där fantastiska ljudet som finns i BC2 och "spinning helicopters" igen ((((: 10/10
Skicka en rättelse