Är du precis som jag nyfiken på #Eve Online, men tycker att det är lite för stort och läskigt? Med tio år på nacken har mmo-spelet mycket utveckling och många system som nybörjare måste ta till sig för att bli framgångsrika rymdpiloter. Nu kommer utvecklarna #CCP underlätta för oss genom att hålla i lektioner som täcker grunderna.

De bygger vidare på kunskapen man lär sig i spelets tutorial, och kommer följa särskilda teman. Första månaden kommer lektionerna handla om pvp. Den 15 oktober klockan 19.00 får vi lära oss om moduler, den 17 oktober klockan 19.00 visar de hur man utsmyckar sitt rymdskepp. Totalt 11 lektioner är planerade för den första perioden.

Lektionerna når man i spelet, men de kommer också läggas ut på internet så man kan kika i efterhand. Besök Eve Online-bloggen för alla detaljer och första månadens schema.

hur många här spelar eve aktivt nu förresten? Jag gör det och har spelat ca 2år och flyger Apocalypse Navy Issue för tillfället men håller på att träna så jag kan flyga min Paladin. ca 1-2 månader kavr innan jag kan det tror jag 11/10 http://www.youtube.com/watch?v=n9ExTsv1pMQ <-- tycker de borde sett den här iaf. 11/10 Det enda som är läskigt är att ge sig ut med sin CNR - bara shield bostern kostar ett par miljarder så jag mår dåligt varje gång jag undockar... Har de lagt av med hulkageddon? Förlorade två på kort tid så pga blodtryck fick jag lägga av :) 11/10 Jag skickade in allt jag visste för ett tag sedan. Men det verkade inte vara intressant. Har inte sett någon nyhet om Rubicon än! 10/10 CCP <3 Subbade tre månader nyligen men kunde bara spela 1 månad, känns dock bra att pengarna spenderades på en favoritstudio c: 10/10 ja det e snyggt och verkar najs, men som andra fattade jag nada. detta behövs. 10/10 Väl behövligt! Jag fattade nästan precis noll när jag började spela free trial. Det var iallfall ett skäl till att jag gav upp försöket. I övrigt är jag väldigt vänligt ställd mot spelets concept, utvecklaren och communityn. Men ärligt talat så framstod... 10/10 och blir man efter 12 månaders studier kuggad på slutprovet för EVE så får man givetvis ta värvning i och spela Dust 514 istället. hårda bud i stjärnflottan. 10/10 Har det dykt upp någon nyhet på FZ om Rubicon än? 10/10 Spelvärldens i särklass bästa utvecklare... Det är helt otroligt vad drivande de är. Det finns mycket för andra att lära sig av här. 10/10
Skicka en rättelse