I våras blev Mark Jacobs pvp-fokuserade mmorpg #Camelot Unchained finansierat via Kickstarter. Sedan dess har de inte släppt ifrån sig särskilt mycket matnyttig information, men kanske kan initiativet piercing the veil ändra på den saken.

Piercing the veil är i princip en frågestund med utvecklarna där de besvarar såväl humoristiska som allvarliga funderingar. Det ska bli ett återkommande inslag och den första artikeln har nu publicerats för allmän beskådan. I den undrar folk om man kan byta ut musiken i spelet (som man kunde göra i #Dark Age of Camelot), om gillen kan forma allianser och om utvecklarna någonsin går ut och matar ankor i närheten av kontoret.

Hoppas på detta. Min kärlek till DAoC kommer aldrig fullt dö ut, men det behövs något nytt. Detta är väl det närmaste DAoC 2 man kommer komma. 14/10 Hoppas också på detta. var en flitig Daoc spelare förr. Inget har ens kommit i närheten (warhammer online var o nosa lite). Daoc hade ett mycket bra PvP (RvR) system. På den tiden då inte allt skulle vara loot o 16-64manna raidbossar. Hoppas verkligen... 14/10 Stavar du fel med flit? DAoC är 12 år gammalt kanske därför det är så stelt? Jag spelar det en del och under "prime time" är det gott om action. 14/10 DAOC är gamlat och döt, min polare spelar det men ser så jävla stelt och tråkigt ut, smat buggit , inget liv alls i det, varfer ska man betala för såna spell som inte ka levirera, får se om det blir samma igen med deta nya, mmo brukar vara långdragna... 14/10 Är väl lite som om det skulle komma en FFVII remake, inget toppar originalkänslan som ligger en varmt om hjärtat. Men jag tänker utan tvekan ge detta en chans! 14/10 Det känns märkligt, men jag drömmer fortfarande DAoC-drömmar lite då och då en sisådär 10 år efter man slutade spela. Att man har en full group springandes i Emain Macha och pulsen vid incoming lag, att man farmar Diamond Seals djupt nere i Darkness Fal... 13/10 Har gett upp på MMO's men ska ge detta en chans då jag verkligen älskade DAOC. 13/10 Ja det har du helt rätt i, fast jag tycker mest det handlar om konceptbilder, lore och information om vad teamet jobbar med för stunden. Jag tolkar det som att piercing the veil-konceptet ska bana vägen för mer information som är intressant för allmänhe... 13/10 Det har ju iofs släppts massor info via kickstarter updates. 13/10
Skicka en rättelse