Så var det då dags för ett allmänt tillgängligt smakprov av #Enemy Territory: Quake Wars - en demoversion har precis släppts. Striderna äger rum på kartan Valley, alltså samma som körts i betatestningen, fast med en och annan balansändring inbakad. Det huvudsakliga spelläget - nätbataljer - har sällskap av stöd för bottar, vilket låter dig fylla serverns lediga platser med dessa eller lira helt solokvist.

Demoversionen är avsedd för Windows och detsamma gäller serverfilen, som låter dig smälla upp en egen spelplan. Du hittar båda här på FZ, och du kan välja mellan traditionell nedladdning och vår [[bittorrent]]-lösning (lämpligt om det första alternativet lider av överbelastning).

[fi=4146]
[fi=4145]

Ang epitetet "bf killer" så är det ett citat från spelpress, och jag tror inte direkt att det är splashdamage själva som har valt att vifta med det, utan Activision och pr-maskinen runtomkring. SD har till och med sagt i någon intervju att dom gillar... 14/09 Jag gillade det faktiskt, brukar vara ganska kräsen men detta var skoj. Tråkigt det dära "lagget" dock det är när man kör fordon och så, helikopterns styrning käns alt för stel också, men förutom det är spelet väldigt roligt. Skoj som fan att ligga upp... 13/09 Detta kommer rocka, så det så! ;) Sen kommer faktiskt Rage (http://www.fz.se/spel/?id=7808). Häng mé va! :P Edit: Sen måste folk lära sig: id, inte ID. :P 12/09 Imponerade inte särskilt mycket... Nej ID dags att ni slutar leva på erat rykte och gamla titlar och gör nåt nytt. 12/09 Mm precis. Och alla gillar inte fordon, så därför finns infantry servern. :) Denna är normal, så att säga, så den har fordon och allt. Det är standard settings: ET-Quakewars.se Public (24 slottar, 0 bots) ip: 213.132.125.60 12/09 Direkt från devs ang. r_useSMP 1: [16:32] <RR2|work> That cvar doesn't do anything good atm [16:32] <RR2|work> And even if it did you should leave it alone [16:32] <RR2|work> The game has multiple threads by default 12/09 Har i ett tidigare inlägg skrivit mina åsikter om spelet, vill du läsa så leta upp dom... Kompis... 12/09 Inget för mig då, rockar ju att panga med fordon. :down: 12/09 Skitroligt,beroendeframkallande och lagom. Har spelat Q1,TF,SOF2,BF,BF2 och detta är minst lika bra. Bra balanserat och skön spelkänsla. Fick dock testa det ca 3-4 timmar innan jag fastnade på riktigt. I början kändes det grötigt och ljudet var inte som... 12/09 Ja, då jag blev avskräckt av hur det var tekniskt (ja, jag är lite av en grafikbög) så skrev jag att jag ska ge spelet en till chans... 12/09
Skicka en rättelse