#Epic ogillar att sätta premiärdatum på sina spel förrän i utvecklingens slutskede. Därför var det lite överraskande att #Unreal Tournament III redan i somras försågs med november som premiärmånad. Men datumet är inte skrivet i sten - Mark Rein säger i ett foruminlägg att de inte exakt vet när spelet blir färdigt.

We do not know exactly when the game will be completed. All we've said is that we're hoping for a November release but as you know we value getting it right over getting it right now so there's no guarantee of that.

Detta är inte första gången det råder oklarhet kring datumet. Under E3-mässan i somras fastslogs att Xbox 360-versionen kommer släppas senare än PS3- och pc-upplagorna. Om detta fortfarande gäller framgår inte av Reins besked.

Angående Mark Reins uttalande kom jag att tänka på hur det gick till vid förra releasen: Fansen - "give us Teh Demo!!!111" Mark Rein - "2 weeks!" Fast den missen gör de väl inte gärna om i brådrasket! :-) 12/09 Q3 är bra, men jag har svårt att se att det kommer locka fler gamers till genren. Tror bestämt att ett nytt fräsht spel kan boosta dom utöende "arkard"-FPSen. Du nämner saker som balans och bandesign, jag tror EPIC klarar att leverera utan problem, se... 11/09 ah du menar gammla Unreal, ja den SP var helt underbar :) det vore roligt, det fast med nya motorn, helt klart ja! 11/09 Nu syftade jag iofs på singeplayer-delen. Mutliplayern får gärna vara som den varit i de senaste delarna men jag vill ha ett riktigt singleplayer-äventyr i Unreal-världen igen, som sagt, som ettan fast med dagens teknik. 11/09 nee, mera UT2k3, men ännu mera hoppande, de hadde varit guld! :) hi-tec FPS > CS-liknande FPS 11/09 UT III verkar iofs bli väldigt roligt men ett Unreal 3 i samma anda som ettan med den nya motorn...behöver jag säga mer? Ja det hade iallafall lockat mig mer. 11/09 Phu, vi har minsann väntat ett bra tag på det här spelet. Har haft mitt förbokat i över 2 år nu... 11/09 Q3-motorn räcker för de som redan är inne i det spelet, men det är föga troligt att den lockar till sig särskilt mycket nytt blod. Jag kommer själv tweaka ner UT3 tills dess att jag får stabil och hög FPS, samt stänga av irriterande effekter, men jag... 11/09 Grejen är väl mest att spelet och dess avancerade motor är i 'helt' fel genre. Det som har mest betydelse i den här sortens snabba tävlingsspel är fpsen, bandesign och balans. Min personliga uppfattning är att det kommer till en punkt då man inte riktig... 11/09 Tro fan det behövs ett snabbt FPS spel, senaste BRA spelet är väl UT2004? Folk lirar fortfarande q3, kanske dags för en nytändning för genren? Jag tror/hoppas att UT3 kan vara den nytändningen. 11/09
Skicka en rättelse