Chefen för mellansekvenser på Bioware lovar en mer mogen vinkel på sina intima stunder.

Det är inte lätt att skapa bra sex i spel. Thomas Arnroth ägnade en hel krönika åt #GTA V:s dåliga porträttering av den intima akten. Samtidigt har #Bioware gjort det möjlighet för sina huvudkaraktärar att idka älskog i såväl Mass Effect som Dragon Age men inför nästa titel lovar Jonathan Perry, chefen för mellansekvenserna, nya och mer smakfulla tag.

I Dragon Age hade vi karaktärer som rullade runt i sina underkläder och det såg konstigt ut för att de bar Victoria's Secret-trosor och klädsel som var väldigt missanpassade.

[...]

Vi vill heller inte fokusera på bara sexet, utan att det är kulmineringen av att ha spenderat mycket tid med en karaktär och lärt känna dem. Så därmed ger vi sexscenerna en mer smakfull och mogen vinkel. Vi får se hur det funkar i Dragon Age: Inquisition, det är något vi arbetar på just och och vi får se vad utfallet blir.

Vad säga som att lägga fokus på att göra ett bra spel istället? 16/10 Tycker att ditt skämt var rätt grått. 16/10 aha, så det är bara Dragon Age spelarna som är vidriga sexister med lolitakomplex. vad skönt. :) 15/10 Du glömmer att det är upp till spelaren vilka som ska ligga. Om du nu ens spelat spelet.. 15/10 Sexscenerna i Fahrenheit (eller Indigo Prophecy som det heter i USA, men den versionen verkade vara censurerad ändå) var lagom måttliga tycker jag, och då fick man ändå "aktivt" delta genom att röra datormusen i rätt riktningar. Eftersom spelet var mer... 15/10 Mja, det är ju som lättare i Witcher där man betalar för det. No hard feelings. Iofs tuttar det väl på med den där rödhåriga, Triss Merigold. Fast den scenen var ju döskön. (Witcher 2) 15/10 http://bilder.egmont.se/cache/a9/a993/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjg2MDkyNTtzOjE6InciO2k6NjMyO3M6MToiaCI7aTo5OTk5O3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aTowO3M6MToiayI7czo0MDoiYTk5MzQ4NWQ5NDUzMzEyYTRkNWNhNWI5MjE2MWMzZTRiMzk4NmM3OCI7fQ== femtiohårigt troll med potatisnäsa... 15/10 Chefen för mellansekvenserna? hahahah, smaska dit porrfilmsscener istället och sätt +18 år alt +21 i usa hahahaha 14/10 Tror det där med sex som slutmål snarare hänger ihop med hur det liksom blir ett minispel där det ska finnas ett mål att lyckas charma någon, och sexet är liksom mer påtagligt än mysiga konversationer. Själv ser jag gärna mer konversationer, det är höjd... 14/10 Att de tänker såhär att sex är slutmålet för en relation hänger väl förmodligen samman med att i USA, och förmodligen även i Kanada, så är sex slutmålet i relationer. Det är det sista man gör i en relation, efter man har dejtat, efter man har rest, efte... 14/10
Skicka en rättelse