Det har länge ryktats om att #Eternal Sonata inte var lika Xbox 360-exklusiv som det först var sagt. #Namco Bandai har dock fortsatt att förneka att en Playstation 3-version skulle vara i görningen, men de glömde visst att berätta det för den officiella hemsidans webmaster. På sajten står det nämligen klart och tydligt att spelet utvecklas till både Sonys och Microsofts konsol.

Uppdatering
#Namco Bandai har nu tagit bort Playstation 3-angivelsen från hemsidan, men samtidigt är det ett reportage om PS3-versionen av spelet i senaste Famitsu. Det är således omöjligt att veta vilket ben vi ska stå på och förhoppningsvis reds den här situationen ut under Tokyo Game Show.

Och nu står det; Genre Role Playing Games Platforms Xbox 360™ Release Date September 17, 2007 så keep walking, nothing to see here. 11/09 BK var väl från början planerat att släppas till båda formaten, för att sedan gå över helt till 360? 11/09 det är iaf ett rykte jag verkligen VILL tro på så jag säger YEEEEEES =)!! och för den delen kan jag nästan satsa pengar på att star ocean 4 kommer till ps3an 11/09 Står inget om detta på den officiella hemsidan (http://eternalsonata.namcobandaigames.com/) Det sägs även att Beautiful Katamari skall släppas till PS3:an... Men vem bryr sig egentligen om dessa spel släpps till fler format? Förutom alla fanboys då förs... 11/09 Jaha... Så det kan inte alls vara så att webmastern har missuppfattat det? Det här är ju endast lyckotänkande. Var lite realistiska... Det kan mycket väl vara så att det kommer att släppas till PS3 också men jag tror mer att det är webmastern som har... 11/09 FZ är bra att ta rykten på alvar ^^, samma med Star Ocean 4 där det stog enbart PS3 enligt dem men enligt artikeln i frågan så nämdes ingen konsoll alls utan bara stog konsoll som kan ge snygg grafik. Samt detta är inte första gången det här spelet fått... 11/09 multiplats ftw 11/09 Excellent! Hoppas det är sant. 11/09 Hoppas hoppas hoppas! Jag har varit nyfiken på det här spelet länge nu, men jag känner verkligen inte för att skaffa en 360 bara för att kunna lira detta spel. Väntar ivrigt på mer fasta bevis! :D 11/09
Skicka en rättelse