Nästa år släpps crowdfunding-succén #Star Citizen. En flygsimulator som, när vi senast skrev om den, hade dragit in 20 miljoner dollar. Jag behöver nog inte påpeka att det trillat in några slantar till på kontot.

För att fira succén med alla pengar som trillar in på #Roberts Space Industries konto, så har det släppts en ny reklamfilm för Aurora 2944. Skeppet alla trånar efter.

Aj aj, pledgade (wheowheowheo språkpolisen anländer) alldeles för mycket pengar, fick en hangar som ser allmänt trist ut, ett skepp som ser ännu tristare och till råga på allt så är all min fina vattenkylda överklockade hårdvara totalt bortkastad då de... 18/10 Hehe, verkligen inte. Efter varje "commercial" har de fått en ström av nya fans, som i sin tur pumpar in nya slantar i spelet (Star Citizen har precis passerat 22,96 miljoner dollar). Och förutsättningarna för ett ännu fetare spel med ännu större spelar... 15/10 Fet :up: varje gång du gör en post likt denna, och dessutom länkar till originalet. Förstår inte varför FZ i många sammanhang vill riskera att framstå som amatörer, dessutom helt i onödan. 15/10 Klart pengarna kommer från kickstarter-kampanjen men det är ju inte så att det råder penningbrist direkt. :) 15/10 Tack för info, tumme upp 15/10 Man får såklart ett skepp att börja spelet med sen får man köpa resten för ingame pengar. Skeppen man köper för riktiga pengar slipper man skaffa ingame senare. Dessutom är det livstids garanti på dem så man kan inte förlora dem i spelet. 15/10 Kör bootcamp. 15/10 Tycker det börjar bli lite väl kaxigt att ha 1miljon dollar mellad del målen. Kan väl aldrig tänka mig att varje lite grej dom släpper kostar 6,4 miljoner kronor att göra. 15/10 Du undrar inte vad det är för kamera som ligger utanför skeppet och filmar hela tiden i rymden då? Den kanske har inbyggd ljudsimulering. 15/10 I vanlig ordning rippar FZ en video från dess officiella kanal (naturligtvis lagligen, men...) och speglar på sin egen kanal - och komprimerar i processen sönder videon från 1080p till 720p av någon outgrundlig anledning. Kan ni vara så snälla och lägga... 15/10
Skicka en rättelse