En försmak av #Team Fortress 2 kostar ett förhandsköp av #Half-Life 2: The Orange Box via #Valves nätbutik Steam - det är essensen av den "stora överraskning" företaget frestade med förra veckan. Alltså, om du förhandsbokar The Orange Box får du tillgång till en betaversion av Team Fortress 2 den 17 september, plus tio procent lägre pris om köpet görs innan den 10 oktober.

Ett starkt säljargument, vågar vi påstå. Eller kanske bara smart reklam för den egna tjänsten Steam, om man väljer att se saken på det sättet. Oavsett synsätt är TF2 efter att ha varit under utveckling till och från i nära tio år duktigt efterlängtat av många shootervänner.

ingen som har en hl2 gift över? 10/10 Gav upp. Valve har ju trots allt skänkt mig en massa glädje så jag köpte Orange Box... 400 spänn är ju trots allt långt mycket mindre vad man bränner på krogen en fredag. Men det är under lite protest och Valve tappar en del goodwill. Team Fortress 2... 20/09 Bara jag som inte hittar TF2-betan? 18/09 Då var det förbeställt då! =) 13/09 njaa.. det är inga spel jag skulle betala fullpris för. vem skulle betala 400 för bara portal.... jag hadde heldre sett ett episode 2.....portal...TF2 var å för sig... 100 kr styck...eller något... jag vill bara ha portal...100 kr känns bättre än 400-50... 13/09 Jag hade inte HL2 på mitt steam konto, så jag slog till. Dessutom äger Peggle :D 12/09 Fast om jag förstått det hela rätt så kan du inte köpa allt separat. Ep2, TF2 och Portal finns bara i Orange box. De lär nog släppas separat också nån gång men det kan ju ta sin tid... 12/09 alltså jag förstår inte er som säger: "Jag tänker absolut inte betala för ett till HL2" Snälla nån! ni får ju 5 spel till priset av 1, så sluta gnälla, och om ni redan har HL2 eller epsisode 1 så kan ni ge bort det till nån och ge dem lite glädje av det... 12/09 Problemet är att du bryter mot Steams policy när du säljer spel, det får du inte göra, mao återstår bara att du kan ge bort spelen. Hade jag fått sälja mina överblivande licenser hade jag absolut inte gnällt. 12/09 Borde inte vara några problem att fixa fram någon som kan tänka sig att ta emot/köpa dubletterna, alla har vi väl någon bror/syster/kompis/arbetskamrat/husdjur som vill köpa/få det :P Att det sen blir billigare än i butik gör det ju inte värre. 12/09
Skicka en rättelse