#Microsoft och #Rare har beslutat att återuppliva det klassiska varumärket som gett upphov till det populära uttrycket c-c-c-combo breaker! Det Xbox One-exklusiva fighting-spelet lanseras med sex karaktärer och ytterligare två stycken kommer senare. Man kan betala för spelet på några olika sätt. Man kan till exempel ladda hem spelet gratis och får då tillgång till karaktären Jago. Vilket förmodligen kommer innebära att det kommer figurera väldigt många Jago i onlinesammanhang.

Jago har fastnat på en ny film som visar upp spelet, men han är inte ensam. Även Sabrewulf, Glacious och Sadira vill bränna kalorier under våldsamma former. Spektaklet ser ni nedan.

Next gen my ASS! Detta hade mkt väl kunnat gå och göra på Xbox 360 och PS3, har inget med hårdvara att göra,utan man vill helt enkelt låsa ute "gammal" teknik" även om det inte är så stor skillnad. Hade det varit GTA 5 så är det en annan sak, mkt större... 17/10 men se gokväll. ;) http://www.biltema.fi/ProductImages/16/large/16-351_l.jpg men nu var ju min förundran gällande motsatsen. alltså, hur kan ett spel med både så simpel grafik och begränsat omfång ha de prestandaproblem som det rapporterats om. 17/10 http://playxbla.com/wp-content/uploads/2013/10/Untitled-1024x511.png Hittade en bild som förklarade allt bra! 17/10 Ser riktigt bra ut! 17/10 C-C-C-COMBO BREAKER! Jag hoppas på att det blir bra och att EVO plockar upp spelet, men det beror ju helt på hur communityn upplever att spelet är. Arkadstickan behöver få lite kärlek. 17/10 säger bara "me like". Väcker många goa gamla minnen, värmer om hjärtat :p 16/10 Ok, det låter inte särskilt kasst ändå. Hur man än vrider och vänder på det så verkar det inte bli dyrare än ett fullprisspel om man väljer det saftigaste alternativet. Och 20 dollar är ju faktiskt inte farligt om man tycker gratisversionen är grym :) 16/10 Det finns 3 olika sätt att få Killer Instinct. Ett är att ladda ner demo:t, då får man en karaktär som Double Helix kommer att skifta runt så att man får testa alla karaktärer. Du kommer fortfarande åt t.ex. multiplayer genom demo:t men bara med den kar... 16/10 Vänta lite nu... Jag trodde att hela spelet var gratis men med begränsat antal karaktärer och ville man ha mer spelbara figurer så kunde man köpa de styckvis eller alla för typ någon hundralapp. Ska man behöva betala för spelet och sen även betala för... 16/10 Preics, jag köper ett spel och jag måste betala ännu mer för att få vad som redan skulle varit med. Men allt handlar ju om att mjölka pengar från oss kunder nu för tiden, Jared Psigoda hade så rätt. 16/10
Skicka en rättelse