#Sony meddelade idag att de kommer släppa några fler PSN-titlar än #Flower till Playstation 4. #Flow, #Sound Shapes och #Escape Plan kommer även de att finnas tillgängliga när konsolen släpps den 29 november.

Det bästa med det hela är att PS4-versionen av spelen kommer att vara gratis om du redan köpt spelen. Du kan alltså med gott samvete köpa något helt nytt.

#Thatgamecompanys meditativa #Flower kommer även släppas till Playstation Vita samma dag som till Playstation 4. Om du mot all förmodan missat utvecklaren i fråga, då kan du se en intervju som sändes i Fragzone.

Vissa? Ah ok... *host . . . ♫ Hög standard, va fan är hög standard... ♫ 17/10 Schyrrebyree 17/10 Skulle inte skylla på kapitalismen i det här fallet. Nu talar vi om omtyckta spel som ska konverteras till en annan spelmaskin vilket kostar pengar. Att ägare av förra versionen får den nya helt gratis är ren välgörenhet och något riktigt snällt av utve... 17/10 På samma sött som du får byta ur din gamla bil mot en ny och betala endast en symbolisk summa? Eller byta mobil, eller varför inte grafikkort?Samma som gäller film, musik och böcker, vill du ha en ny utgåva får du betala, att du får ",uppgradera" vissa... 17/10 Det bästa med det hela? Pff, hela skiten är ju så jävla girigt. Alla titlar man köpt till PS3 som även kommer till PS4 bör det ju vara gratis upgrade på, helt orimligt att man ska behöva betala dubbelt, framförallt eftersom dom inte har någon bakåtkompa... 17/10 Undrar över en sak, om man har en ps3 och skaffar en ps4 och har ett psn konto, vad händer då om en familjemedlem vill köra ps3 spel som är bundna till mitt konto på min ps3 och jag samtidigt startar min ps4 och vill köra med mitt gamla psn konto för... 17/10 Jupp, vilket inte låter speciellt bra i mina öron. Jag menar, även nu, nästa ~7 år efer PS3 släppts så fattas det fortfarande många PS1-spel på PSN så det känns väldigt tveksamt att dom kommer erbjuda strömning via Gaikai för alla titlar. Det blir nog... 17/10 Nej. Är inte stockholmare. 16/10 Du hade passat in här http://www.youtube.com/watch?v=g5VjuPsT-84 16/10 Flower spelet där man som pollen flyger runt med vinden och sprider hopp och kärlek i en korrumperad värld där kapitalismen, urbaniseringen och alliansen med Fredrik Reinfeldt i spetsen förvandlat samhället grått och tråkigt. 16/10
Skicka en rättelse