Tidigare idag sade Dice att vi inte skulle jämföra Battlefield 4 till konsol med pc. Som de sanna rebellerna vi är, så är det dags att jämföra pc-versionen med den till Xbox 360 och Playstation 3.

Det verkar som du som väljer att köpa spelet till nästa generations konsoler eller pc kommer att få lite mer för pengarna. Vilket inte är särskilt konstigt, med tanke på skillnaderna mellan nuvarande generation och framtidens konsoler.

Enskilda exempel (om de är det) är som bäst regndroppar. Mitt perspektiv är vädret. Även enskilda handlingar är del av en större bild, den medelkonsumenten lär sig vilja ge utåt för att passa in (vara cool nog) i ett samhälle dominerat av reklamnormer... 19/10 Är det ens någon ide att diskutera? Folk spelar inte BF för att dem vill vara coola. Många spelar dock för att det är populärt: och om alla talar gott om BF, men endast et fåtal gör det om Red Orchestra, varför skulle en casual gamer som inte är insatt,... 19/10 Folk går på Avengers, spelar BF/CoD, för att upprätthålla självbilden, ungefär som att småbarn fascineras av monstertrucks, skelett och sånt. "Det är sånt man gör" för att vara inne och cool, eftersom alla andra gör det (allmänt eller inom subkulturen).... 19/10 Jag kanske retade upp det här binästet... Men på riktigt, tror ni att någon går och kollar avengers på bio , spelar bf/cod etc för att vara coola ? Det är ju få produktioner med kvalite these days. Och allvarligt talat, mainstream har ju aldrig varit... 19/10 Det har mycket att göra med att spelindustrin blivit just en industri. Förr var det i mycket högre grad ett hantverk. Programmerarna gjorde spelet för att de hade en vision och en dröm om något de tänkt på i år, inte för att någon ekonom suktat efter... 18/10 En del av det du säger stämmer bra, du har en poäng visst, men du verkar fortfarande ha lite snedvridna idéer. Jag tar mig själv som ett exempel. Jag spelade massor av BF2 ('Coolt namn') för ett par år sedan, tyckte spelet var underbart, bästa FPS spele... 18/10 Ja, all strävan efter "coolhet", hur det än tar sig uttryck, är ocoolt. Cool är den som är bäst på sin meningsfulla grej, den som lagt mycket tid på att bli bra på något, offrat något för att vinna något eller stupat på mållinjen bland värdiga motstånda... 18/10 Detta kan man ju säga om precis allting. Folk som klär sig i svarta rockar med långt hår - mesar med dåligt självförtroende. Folk som klär sig i 'vintage' kläder - mesar med dåligt självförtroende. tjejer som använder smink - mesar med dåligt självförtr... 18/10 Titta på folk med bakvänd keps och neddragna kortbrallor. Hur uppfattar de sig själva? Inte som clowner, utan som "coolare" än snittet. Vad beror det på? Jo, för att de har en efterkonstruktion för att upprätthålla en illusion, om något de inte är, för... 18/10 "Handlingen förstör sitt eget syfte, att röka för att "vara" coolare, eller spela häftiga spel på konsoler med ännu häftigare namn, strävan efter "coolhet", är själva grunden i sin egen mesighet. Det krävs karaktär för att inte spela konsol eller ha kep... 18/10
Skicka en rättelse