Under en tid har det viskats om att Playstation 4-exklusiva #Driveclub kommer försenas. Nu bekräftar #Sony att så är fallet via Playstation-bloggen. Anledningen skrivs inte ut i klartext, men det ska handla om att #Evolution Studios behöver mer tid för att förverkliga sin vision. Den vanliga anledningen, alltså.

– Vi förstår att förseningen är en besvikelse, men vi försäkrar att anledningen till beslutet är att Driveclub ska kunna realisera vår vision om nextgen-racing, förklarar Shuhei Yoshida.

Källa: Playstation-bloggen

Nu är Forza inne på sitt femte spel och detta är det första Driveclub-spelet så det vore konstigt om inte Forza vore mer polerat. Nu har det ju dock redan bekräftats att Forza 5 kommer skickas ut på skiva i ett icke färdigt skick för att sedan patchas.... 18/10 Mycket möjligt, nu har nog Forza större budget och större studio bakom sig, men de som testat Drive Club har påtalat att det varit oputsat och inte verkar vara release-klart. Bättre att de väntar och släpper ett bättre spel, än att duscha ur något som... 18/10 De såg Forza 5 och insåg att de inte höll måttet, så enkelt är det. :) 18/10 Bra då kan jag ta bort min förbokning på PS4 eftersom alla spel jag vill lira är uppskjutna! 18/10 Jo, jag får se hur jag gör, lutar mot att jag avbokar faktiskt. Men kanske hinner ändra mig ett tiotal gånger tills releasen :D 18/10 Väl någon som bokade från samma butik lär bli glad. Ja, tyvärr även Watch Dogs blev förflyttat. Dock med tanke på alla spel som kom och kommer nu under hösten så är jag bara glad att man har något och göra senare under våren också =) 18/10 Jo kanske, om man har något som helst intresse för AC serien, vilket jag personligen inte har, funderar på att avboka min ps4 då det typ inte finns något intressant spel kvar att spela. Watch dogs och Driveclub var dom 2 jag var mest intresserade utav.... 18/10 Det där har du ju inga som helst belägg för. Inga kunduppgifter har på något sätt använts efter PSN blev hackat. Ingen blev av med pengar. Steam hackades på samma sätt och de brydde sig inte ens om att skicka ut ett mail till sina kunder - detta verkar... 18/10 tur jag siktat in mig på Xbone iaf. Inget emot PS4 men inte min typ av konsoll längre sedan PS3:an bara. Dock kan man ju sjutton inte lita på sony då man vara en stor ps3 användare på den tiden när dom sket i konsumenternas sekretess tror jag är rätt... 18/10 EA med sitt NFS: Rivals gnuggar väl händerna nu när både Driveclub och The Crew försenats. 18/10
Skicka en rättelse