#2K Marin var senast aktuella med det strategiska actionspelet #The Bureau: Xcom Declassified, en titel som fick omdömet "Tveksamt" när Victor Leijonhufvud recenserade det. Nu har studion drabbats av ytterligare tråkigheter.

I ett officiellt uttalande från en representant för #2K Marin kunde vi läsa följande som svar på den senaste tidens spekulationer kring studions situation.

– Vi kan bekräfta att antalet anställda på #2K Marin dragits ned. Medan detta var tuffa beslut, så utvärderar vi ständigt utvecklingsarbetet och har bestämt att omplacera våra kreativa resurser. Vårt mål att skapa speltitlar i världsklass förblir oförändrat.

Somliga ska ha hamnat på Rod Fergussons nya 2K-studio, medan det inte ser ljust ut för resterande. Flertalet anonyma källor till Rock Paper Shotgun hävdar att detta är slutet för studion som gav oss bland annat #Bioshock 2.

Pers? http://www.svenskaakademien.se/svenska_spraket/svenska_akademiens_ordlista/saol_pa_natet/ordlista Pärs menar du ;) http://www.svenskaakademien.se/svenska_spraket/svenska_akademiens_ordlista/saol_pa_natet/ordlista 21/10 Den enes död den andres bröd. 21/10 bioshock 2 var fortfarande bättre än bioshock infinite 19/10 Bioshock 2 var ett misstag. Inte för att det var ett uruselt spel utan därför att det var en sådan blek och oinspirerad efterapning av sin föregångare. The bureau tyckte jag däremot var ett riktigt kul spel även om jag hade föredragit att en del saker... 19/10 Tycker att vi har haft väldigt många bra spel de senaste åren. Far Cry 3, Bioshock Infinite, Skyrim, Sleeping Dogs, Halo 4, GTA V, Gears of War, Rage och många fler. 18/10 Är jag en av dem få som gillar Bioshock 2? 18/10 Fattar inte, vad krävs för att en studio ska få hålla igång egentligen? Att man varit med länge som ID eller 3Drealms(som visserligen dog men efter jääävligt många år) Eller går allt idag ut på att tillfredställa ledningen med en best seller annars får... 18/10 Bioshock 2 var rätt tråkigt, det med. 18/10 Nu tycker jag att du överdriver rejält. Spelet var visserligen ingen pärla, men att säga det var värdelöst och en bajsmacka är verkligen att ta i. 18/10 Synd för jobben helt klart. Samt synd för dom anställdas om var tvungen att jobba med denna "bajsmacka" Kan inte vara lätt att gå till jobbet och veta att spelet man jobbar på är totalt värdelöst. Kan tänka mig folk kännde sig stressade men är dom smart... 18/10
Skicka en rättelse