#Creative Assembly kunde stoltsera med ett toppbetyg för #Total War: Rome II, när självaste Christer Engström recenserade spelet. Eftersmaken var dock betydligt mer bitter. Flera spelare hade stora problem med buggar och att spelet var dåligt optimerat. Utvecklaren jobbade stenhårt på att ställa allt till rätta i en rad uppdateringar. Nu har vi kommit till den femte, och kanske största?

Den senaste uppdateringen finns tillgänglig nu, och har säkert redan laddats ner automatiskt. Inte nog med att den bjuder på flera buggfixar och förbättringar av flytet i spelet, det bjuds även på en fraktion – seleukiderna (Seleucid). #Creative Assembly har även implementerat stöd för Steam Workshop, vilket gör att vi inom kort kommer överösas med moddar att förlänga vår speltid med.

Tack till generalfil för detta #nyhetstips!
Njae, inte helt riktigt då windows i skrivbordsmiljö ligger på 20-25% (i mitt fall) på samtliga kärnor. Men detta är med nedklockad frekvens i och med Cool'n'quiet men klockar jag upp CPUn manuellt till 100% så håller den sig på 5-10% på samtiliga kärno... 29/10 det gick bra i shogun 2. Men grafiken i rome 2 är så sunkig när man zoomar in iaf(troligtvis för man bara kan ha 2xAA ) ..texturerna ser ut som dom är tvättade i blekmedel .. ingen skärpa eller definition.. vad jag ser har alla samma ansikte, men 2 olik... 21/10 Är detta ett försök av CA att fixa det ospelbara spelet? Hoppas att moddarna i communityn är lika bra som TES com. så de kan göra Rome II speldugligt inom en snar framtid. 21/10 Skulle skylla det mer på dålig optimering än att den inte använder flera kärnor. Hade den bara kört på en kärna så hade den gått 100% på en och 0-5% på alla andra kärnor. 21/10 Ok, nu har det gått några dagar sedan jag skrev det här. Var är Game of Thrones-modden? 20/10 Dom jobbar på det, går stadigt framåt men är inte riktigt klart ännu. Mycket roligare nu än det var vid release nu dock 20/10 Om man tittar tillbaks på Empire så fixades det så det blev ok ungefär 6 månader efter release. Napoleon släpptes ett år efter release. Att fixa så många grova problem tar tid, att släppa patchar varje vecka för att lugna folket, liknar jag med bröd och... 20/10 De fixar sina spel med förstaexpansionen, tror de helt enkelt har för mycket i sina spel för att de ska kunna få dem att vara optimerade. De skulle kört en STOR öppen beta innan de släpper nytt spel, en månad eller så, de flesta skulle ju köpa spelet... 20/10 Nej allt är långt ifrån fixat, fortfarande stora problem med fps fortfarande är det som en myrstack när man slåss men det finns en modd att tanka hem som gör att det blir mer flyt i striden och att det inte blir så grötigt i striderna 19/10 dessa borde fungera: http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-327.23-whql-driver.html 19/10
Skicka en rättelse