Alla som försökte spela onlinedelen av #Grand Theft Auto V vid lanseringen vet att det var en minst sagt problemfylld tillställning. Nu fungerar det mycket bättre, men än är det inte en perfekt upplevelse. Lyckligtvis fortsätter #Rockstar att jobba med problemen och nyligen gick en ny patch ut till allmänheten.

Patch 1.04 löser främst tekniska problem, men ser även till att slumpgenererade karaktärer blir snyggare och att man förlorar max 500 dollar när man dör i freemode. Kompletta patch notes ser ni nedanför.

 • Fixes numerous issues that were causing vehicle loss and/or loss of vehicle mods

 • Fixes an issue where the incorrect car is replaced when choosing to replace a car in a full garage

 • Fixes an exploit allowing players to sell the same vehicle multiple times

 • Fixes an issue that caused personal vehicles to be duplicated

 • Fixes an issue where some players were unable to pay utility bills on an owned apartment or house

 • Fixes an issue where players were not getting Crew invites in-game

 • Fixes an issue where the starting point for the tutorial race was not appearing

 • Fixes issues with joining Jobs from within a player-owned garage

 • Fixes issues with players getting stuck while using playlists

 • Fixes additional issues causing black screens, long load times, and players getting stuck in the sky cam

 • Adds details in the UI to clarify that characters created while Rockstar cloud is unavailable are temporary (non-saved)

 • Adds changes to the character creator to make better-looking default characters with the "random" option

 • Players now only lose a maximum of 500 GTA$ upon death in Freemode

Källa: CVG

Haha, jag tror inte på att lost vehicle mods är fixat =). Jag moddade min bil för 60-70k igår, och har förlorat allt idag. Pengarna i sjön, jag har ju inte fått tillbaka dem. Cloud servers gick ner då och då, men jag försäkrade mig om att jag hade "Save... 20/10 Hade samma problem, det fixades ca. två veckor efter release. Hoppas det ordnar sig för dig med. 20/10 Jag frågar mig vart ski-masken är?! Inget säger väl gangster mer än den klassiska rånarluvan? Sen får de gärna fixa så folk joinar mina games. Köpte ny router för att kunna få till alla inställningar som var blockade från Telias egna skit. Hjälpte inte... 19/10 Servrarna har varit allt annat än stabila, men med lite tålampd så kunde jag ändå lira en god session med polarna. Dock har de ännu inte fixat buggen med maskerna. Enda sättet jag upptäckt att ta av dem är att välja solbrillor eller något som "skriver... 19/10 Ignorera vad jag skrev, läste om ditt inlägg o såg att du prata om autoaim i dm. 19/10 Ang autoaim så kan du stänga av det, detta gör även att du enbart spelar med/mot personer som med har det avstängt så vitt jag förstått. Settings-controls-targeting mode - free aim. Första jag ändrade när jag startade spelet 19/10 Kommer det någon recension av GTA online snart? 19/10 Mjo, fast jag har deltagit i ~250 Race, och Catch Up har bara varit avstängt i exakt 3 av de tillfällena. Om jag själv hostar kommer inga spelare in, oavsett hur länge jag väntar. Auto Aim tar bort det roliga oavsett om alla spelar med det eller inte.... 19/10 Catch up väljer ju hosten ifall det skall vara på eller inte. "auto aim"/Aim assist är det ju på alla konsolen. 19/10 Jag tappade spellusten ganska snabbt p.g.a. auto aim i Deathmatch och Catch Up i Race. Om jag vill bli hållen i handen när jag spelar spel köper jag inte ett spel med 18-årsgräns. 19/10
Skicka en rättelse