Battlefield-bloggen har uppdaterats med ett riktigt köttigt inlägg som bland annat förklarar det nya rankingsystemet och hur man låser upp vapen i #Battlefield 4.

Man kan ta sig upp till rank 100 i spelet, vilket främst är en måttstock över hur dedikerad man är. På de högsta nivåerna låser man upp nya uppdrag och utmaningar som inte finns tillgängliga innan dess. Längs vägen blir man belönad med ribbons för att göra grejer under multiplayer-matcherna, till exempel reparera fordon. När man samlat runt 50 ribbons får man en medalj att skryta med.

För att låsa upp vapen måste man använda samma typ som det man vill få tillgång till. Är du en shotgun-fantast ska du använda sådana för att låsa upp fler alternativ – vill du ha nya prickskyttegevär är det bara att lägga sig på en kulle och jaga headshots.

Läs hela inlägget i Battlefield-bloggen

Så EU Region FREE betyder att det ÄR en EU version eller INTE? 23/10 Exakt! All the keys will be sent within 24 hours to release! This is the EU Region FREE Version! 23/10 Eeh ok.. 21/10 Förr så blev man bättre genom att träna taktik, träna upp sin reaktionsförmåga och bli bättre på att sikta. Nu så blir man bättre genom att ges bättre saker bara för att man spelat mer. Det har ingenting med skicklighet att göra längre. 21/10 Det är precis som du säger. Inom sporten så blir man bättre ju mer man tränar. Inom dagens FPS-spel med fåniga pseudorollspelssystem så förändras statistiken av arbiträra "unlocks", spelarfärdighet är mindre viktigt än vad det borde vara. Utvecklingen... 21/10 Man är cool när man är anti unlocks huehue 21/10 Men allvarligt...självklart ska väl de som spelat mycket ha fördelar! Tänk på hur det är i övriga världen, tex sporten...ju mer man tränar ju bättre blir man. Nog måste man väl få någon lön för mödan och tid man lägger ner. Aldrig att jag gnäller på de... 21/10 Fast som nykomling ligger du ju i underläge oavsett. Det tar ett tag att komma underfund med spelet. Visst, har du spelat mycket BF3 så är det inte så hög tröskel till BF4, men oavsett vad du gör (både i spel och IRL) så blir du bättre ju mer du tränar.... 21/10 Nej det tror jag inte dem gjort. Men det jag såg utav battlepacks i betan så innehöll de bara alternativa unlocks, exempelvis lasersikte i grön färg (medan man låste upp rött lasersikte som vanligt) och extra kamouflagemönster till vapen. Däremot så är... 21/10 Ja det hoppas jag, dom får gärna göra det lite billigare eller t.o.m ge bort det gratis. ;) 20/10
Skicka en rättelse