När Mats Nylund recenserade #Dust 514 i maj beskrev han free-to-play-pangaren som "en förvirrande, ful och alltför dyr röra av halvfärdiga lösningar". Utvecklarna #CCP tycker att spelet har kommit en bra bit sedan dess och vill nu locka tillbaka besvikna föredettingar.

De har balanserat dropsuits, vapen och moduler för att tillhandahålla mer flexibilitet. Kontroll, fordon och sikte är förbättrade och flera nya kartor har sett dagens ljus. Har ditt konto varit inaktivt i mer än 60 dagar får du 100 stycken Black Eagles Scout Dropsuit och 100 kopior av Quafe Scout Dropsuit.

Jag hade nog kunnat offra mig om man fick det. 21/10 Jag brukar spela det kanske en gång varannan månad på helgen sådär. Det finns nästan aldrig några matcher där lagen faktiskt jobbar ihop och koordinerar attacker. Det känns inte som att det är ompf i vapnen, man dör av en ärtpistol. Bad Company 2 är hel... 21/10 Tvivlar på att jag vill spendera så mycket tid på att bli ett med min DS3:a, kan tycka att det borde ha hänt av ren erfarenhet efter att ha använt den i 7 år... :-( 21/10 Nu vet jag inte om det har blivit fixat, verkar så med nyheten i alla fall, men när jag testade det så led spelet av extremt dålig frame rate, massvis med buggar och usla kontroller. Konceptet för Dust 514 är riktigt bra där man kopplar samman spelet... 20/10 From dust to dust! 20/10 Det är din åsikt, du har din fulla rätt att tycka så. Men det skadar inte att vara lite konstruktiv, kanske en liten smula bara? Jag spelar det inte i någon större utsträckning, då det inte finns något djup i innebörden av sakerna utom slagfälten. Att... 20/10 Vad är det som är så dåligt med spelet? Har ingen ps3 längre och har därför aldrig kunnat pröva det själv 20/10 Jag håller med. Det var ett ovanligt korkat beslut. Hur tänkte de egentligen? 20/10 Tror inte buggarna var det primära problemet här, utan snarare det märkliga beslutet att bara släppa det till PS3. Man har sin trogna skara kunder på PC, spelandes EVE, och släpper det enbart till en av de gamla konsolerna? 20/10 Spelet är horribelt. Mina 2 ISK i frågan. 20/10
Skicka en rättelse