Det har varit mycket pirater, sjöslag och regelrätta strider när #Assassin's Creed IV: Black Flag visats upp i filmer och bilder. Många har undrat vad som egentligen hänt med seriens rötter i smygande och lönnmördande, och nu försäkrar #Ubisoft att den upplevelsen är intakt.

I ett blogginlägg går de igenom några av våra sluga möjligheter för att oskadliggöra fiender utan kanoneld och explosioner. Den dolda kniven finns förstås där, och den kommer väl till pass när man smyger runt i hög vass och hugger ner fiender obemärkt. Man har också tillgång till ett blåsrör som man kan skjuta dödliga pilar med. Eller är man på extra skojfriskt humör kan man skjuta projektiler som gör både människor och djur vansinniga, så de anfaller allting i sin omgivning.

Läs mer om de olika möjligheterna i blogginlägget.

Inte om det kommer från Ubisoft. Det enda spel i denna serie där du faktiskt tar uppdrag för att lönnmörda känns som 1an. 21/10 A pirate I was meant to be!!!! 21/10 Äsch, tjusningen för mig i Assassin's Creed har alltid varit närstriderna. De må vara löjligt enkla, men jag har barnsligt kul när jag lirar dem. Bara Batman-spelens dito (som är klart svårare) som överträffar AC:s närstrider. Lönnmord görs bäst i Hitma... 21/10 Bara man straffas ordentligt om man klantar sig och misslyckas att klara uppdraget med den smidighet som ens uppdragsgivare kräver. Hoppas Ubisoft inte tappat bort sig i alla dramatiska trailers som mer för tankarna till marknadsföring av stora Hollywoo... 20/10 Alltid sur :D Men den videon är ju postad den 14e Augusti, lite väl sent att tjöta om den nu ju 20/10 Lika sur som alltid ser jag, ingen fara. Även denna gång hjälper jag dig att Googla lite: http://youtu.be/kXSaqyChZ_E 20/10 Är du riktigt jävla hög just nu? För detta är ingen video, bara bilder/posters... Eller har jag missat något kolossalt nu? 20/10 Jag tror UbiSoft skulle göra sina spel en stor tjänst genom att sluta med alla dessa videos. Jag tror knappas någon vid det här laget inte vet vad AssCreed handlar om. 20/10 Det jag tycker borde ändras är att man ska inte kunna kontra alla slags attacker med Hidden Blade.... Det är så jävla lätt "PRESS X WITHIN 10 SECONDS TO COUNTER" Så känns det som :/ 20/10 Jag har bara spelat det först spelet bara för att sedan tröttna,men Multiplayern verkar vara trumfkortet som kanske lockar till ett köp. 20/10
Skicka en rättelse