Det har varit en del turer kring #Stranglehold, men nu ser det äntligen ut som att premiären av detta John Woo/"Hard Boiled"-influerade actionlir närmar sig. Konsolvarianterna har kunnat testas i demoform en tid och i dag fick de sällskap av en pc-upplaga.

Storleken är massiva 2 GB, så förbered dig på att låta uppkopplingen slita för brödfödan. Lyckligtvis hittar du besten här på FZ, och du kan välja mellan traditionell nedladdning eller via [[bittorrent]].

[fi=4166]

[Mitt förra inlägg="svendolph"]Det som stör mig är att det inte går att köra med X-Box 360 kontrollen till PC/X-BOX även i den skarpa versionen ....../Slut på mitt förra inlägg] Kom själv på svaret efter lite letande, speltillverkaren ville idiotiskt... 23/09 Köp från utlandet så går det fortare. 22/09 Det som stör mig är att det inte går att köra med X-Box 360 kontrollen till PC/X-BOX även i den skarpa versionen som ändå först kom till just X-BOX? Hatar spela framför TV:n med tangentbord. Varför har de inte tagit med den möjligheten eller fungerar... 22/09 Hoppas Game får spelet idag. 21/09 Jo men som jag sade du har sett ett demo inte hela spelet eller har du kanske på nåt sett fått tag i någon crackad version och vet något jag inte vet? Du vet inte hur storyn är eller spelet är spelmässigt förrän du spelar riktiga spelet. Därför är den... 18/09 Har redan spelet igenom spelet på Xbox 360. Rent utseendemässigt fungerade det OK där - men GUI:n behöver finputsas med vinkelslip. Ta mig inte för en idiot som gör grundlösa uttalanden bara för principens skull. Jag är bara trött på att se det ena mang... 18/09 haha galet spel :D sjukt roligt ! 17/09 , Ja men hallå du har sett ett demo kom tillbaka med den kritiken när du spelat igenom spelet, tack! 17/09 Vet att många redan har klagat på spelet, men jag har lite svårt att se mellan fingrarna på "nya" spel som detta. Det finns inte ett enda nytt element i gameplayet som gör detta unikt på något sätt. Det _är_ faktiskt bara en hopsättning av andra mer ell... 17/09 helt underbart spel ju!!!!:D kör det helt flyttande med mitt geforce 8800gtx 768mb minne! underbart! längtar tilsl hela spelet komemr!!!:D 17/09
Skicka en rättelse