För en vecka sedan släpptes #The Stanley Parable – ett spel om valmöjligheter. Eller snarare om att göra val som inte spelar någon roll, följa en historia som inte har något slut och spela ett spel du inte kan vinna, om man ska använda upphovsmannens egna ord. David Wreden har i alla fall gjort något annorlunda, men de skruvade tilltagen faller inte alla i smaken.

Under en mellansekvens om just valmöjligheter finns det en bild där en vit affärsman tänder eld på ett afrikanskt barn. Wreden berättar för Polygon att han fått in klagomål på momentet och därför tänker klippa bort bilden.

– Jag har fått två separata klagomål från folk som tycker att bilderna orsakade dem obehag. I ett av fallen var det en lärare som inte kunde visa spelet för sina unga elever, säger Wreden.

– Vi har alltid velat att spelet ska kunna spelas av alla, oavsett ålder. Om en person känner att det går bra att visa sitt barn spelet om bilden försvinner så har jag inga problem med att fixa det! Det är så enkelt.

Inga fler brinnande barn inom kort, alltså. Bilden ser ni nedanför tillsammans med ett filmklipp från sekvensen (spola fram till 03:10). Spoilervarning på klippet.