Ismiljöer i spel är inget nytt, redan i #Super Mario Bros fanns det ställen där fotfästet svek. Åtta bitars grafik har dock inte mycket att sätta upp mot #Cryteks fläskiga grafikmotor som driver #Crysis och nyligen visade #Electronic Arts upp de frusna miljöerna från spelet för första gången. Shacknews var på plats och dregglet blev till istappar.

After months of Crytek showing off Crysis' war-torn island paradise locations--undeniably gorgeous but also geographically reminiscent of the studio's previous game Far Cry--the studio has fully unveiled a later level depecting a vast, flash-frozen rocky landcape. Crysis boss Cevat Yerli demonstrated the level, to which he referred simply as "Ice," during Electronic Arts' recent studio showcase event.

Crysis beta signup (http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/) på fileplanet just nu. Fick precis min nyckel, verkar vara väldigt begränsat just denna, så skynda. 17/09 Är det mycket svårare att göra pixelshading för is än för sten? Förstår inte det märkvärdiga i detta. 17/09 hoppas att spelet kommer funka på high settings iaf har dubbla prossersoer på 2.4GHz och 2 gig i ram och nvidia 7900GTX 512mg och han windos XP dom rekomenderade 1.5gig i ram och nvidia 7800GT och 2.0 GHz till dom som har XP och inte direkt X 10 ....... 17/09 Äh, det är ju snö på sakerna under tak också. Väck mig när de gör något häftigare än att bara lägga på ett snömaterial på de ytor som pekar uppåt. :P Undrar vad som händer när man knuffar omkull dynamiska objekt som har snö... 16/09 Japp, och jag har precis förlängt min ;) Så jag klarar lungt max på allt ögongodis. 16/09 Tbh verkar det lite seg fightning stil, tycker att dom inte borde satsa all tid på grafiken. Få lite ryck o hets i det hela, alltid kul :p 16/09 det ser ju helt brilliant ut alltså :) såg hur trevligt som helst ut i snö miljön :D 16/09 En techdemo video som de bilderna är tagna ifrån kan man hämta här, Gameplay Techo Demo - Frozen (den är från Gamespot ursprungligen). Fast den är mycket sämre kvalite än den andra länkade videon. http://www.crysis-online.com/Media/Videos/sd-video-2007.... 16/09 Det där(videon) är nog den första snömiljön i ett spel som verkligen har sett kall ut. 16/09 Visst är det snyggt som fan men jag vet inte om det finns mycket mer som imponerar. Ser ju ut som vilken generic-shooter som helst. 15/09
Skicka en rättelse