Vi blev lite till oss när vi skrev om EVE: Valkyrie och dess Oculus Rift-stöd. Om det är tanken på åksjukan, eller inte. Allt är extremt förvirrande just nu och allt vi trodde oss veta, verkar inte vara särskilt säkert längre.

I en intervju med Rock Paper Shotgun har David Reid på #CCP Games i stort sett sagt att det inte alls är säkert att spelet kommer till PC.

– Vänta lite nu, vi har inte bekräftat Valkyrie till PC, säger han och fortsätter. Det går att spela på PC nu, men vi har inte bekräftat vilken plattform vi ska släppa det på, berättar han för RPS.

Reid berättar dock att ett släpp till PC inte är ur leken, men om det kommer 2014 är han väldigt osäker på. Inte heller verkar det som om det är tänkt för Oculus Rift. Det verkar nästan som om detta är ett konsolspel och tänkt att upplevas med andra tillbehör.

Rolig, absolut, men inte så mycket mer då de bara verkar vara ute efter att få views istället för att ärligt ge sina tankar. De påpekar saker som de inte tycker om, men inte varför och det mesta som pekas ut är sånt som gör spelet så fantastiskt och uni... 02/11 Så jag antar det fortsätter en sväng till då jag blev nyfiken på en förklaring som det låter som att du har en. :) UPDATE: hittade en så underbar föklaring av EVE online. https://www.youtube.com/embed/US92PR1tI1o 29/10 Okej, det är dock fel. 29/10 OMG. Börjar bli roligt detta. *ler stort* "Finns dock inte mycket till MMO just nu som levererar live-action där fokus ligger mer på skills än det du lyckats utrusta med" Men det är ju vad jag försöker förklara. Ger du samma summa credits till en snubbe... 29/10 Story finns det mängder av i EVE. Du menar alltså att det inte behövs så mycket skills i EVE som att veta vad man bör utrusta skeppen med? Du var bra lustig, du ^^, 27/10 Förstår att du gillar EVE, dess 3:e persons perspektiv och mer klicka-vänta scenarion när det gäller lira oavsätt om du slåss, fraktar eller mine:ar. Finns dock inte mycket till MMO just nu som levererar live-action där fokus ligger mer på skills än det... 26/10 Vad har du spelat för spel där det bara är fokus på credits och mining? "Hoppas...", ja, som nybörjare hoppades man, kanske 25/10 Håller med här gällande rookies och nya spelare. Har lirat EVE många gånger enda sedan det var i beta till och med. Det har dock aldrig lyckats hålla mig kvar mer än ett par 1-3 månader åt gången. Visst de må finnas möjlighet till enormt stora slag då... 25/10 Fast det där stämmer inte. Det tar inte flera år, det är bara en knepig ursäkt som allt för många okunniga använder sig av. Det tar någon månad innan du kommit ikapp tillräckligt i en av grenarna för att kunna utmana på riktigt. Visst, komma ikapp i tot... 25/10 Absolut, EVE kommer stanna kvar flera år framöver tack vara de gamla rävarna som äger företag, fregatter, etc, etc. men nya spelare som max har spelat ett år kommer mycket troligt att till en början vänstra lite smått med SC för att sedan byta partner... 25/10
Skicka en rättelse