Nästa månad släpper #Rockstar sitt första nedladdningsbara material till #Grand Theft Auto V. The Beach Bum Pack är ett tillägg som levererar fler fordon och vapen som man kan använda både online och när man spelar ensam. Nya tatueringar och frisyrer är också att vänta, likaså fler jobb att ta sig an.

The Content Creator är ett verktyg som också ska släppas till spelet under hösten. Det låter oss skapa egna deatmatch- och race-uppdrag som folk kan spela och betygsätta. Uppdragen som Rockstar gillar allra mest kommer bland annat få publicitet på deras hemsida.

Båda tilläggen är gratis.

Källa: Rockstar

Om karaktären "tekniskt" sett stod utanför stupet så hade den ramlat ner. Det den personen gjort är att ställa sig på gränsen för vad spelet tillåter, inte glitchat. Men därimot de som hoppar genom väggar, de glitchar sig igenom spelet och ja det är fus... 31/10 "Övertag som inte är tänkt". Vad menar du med det? Så om någon lirar låt säga Super mario, ställer sig vid en kant så att karaktären tekniskt sett är utanför "stupet" för att hoppa längre. Är det också fusk enligt dig? Att modifiera mjukvaran alternativ... 30/10 Att utnytja en glitch i spelet medvetet för att få ett övertag som det inte är tänkt att man ska ha är renodlat jävla fusk. Sedan om du behöver skilja dem åt på det viset för att inte känna dig som en fuskare så är det ditt problem. 29/10 Det är inget fusk. Glitch och fusk är två helt olika saker. Lär dig det. Och för det andra blir det förmodligen både xbox och ps framöver 29/10 Jag hoppas äckliga fuskare som du håller sig till Xbox. 28/10 Sitter med 35 millar : p. Rockstar failar att ta bort den bästa money glitchen Hehehehe V 1.04 28/10 Inte illa, de blir väl lite generösa när spelet sålt så bra :) 28/10 Läge Lever Rockstar Hur Hur De är kungar 27/10 Blir det något FZ crew i GTA:O eller? Så vi kan visa hur rejäla "beach bums" festar på stranden. Nu när spelet verkar stabilare än någonsin så ser jag fram emot vad de kommer bygga ut det med,och förhoppningsvis fortsatt gratis :) Hats off for R* 27/10 Det är ju bara kul när de förstör ens bil i alla fall :) Jag har en Entity XF, försäkringssumman på den är 10k så folk blir skapligt arga när de förstört min bil :D 27/10
Skicka en rättelse