Det här med att behöva uppdatera sin nya konsol redan första dagen känns numera som ett etablerat fenomen. #Nintendo gjorde det med Wii U, #Microsoft gör det med Xbox One och #Sony tänker uppdatera Playstation 4. Den sistnämnda maskinens patch heter 1.50 och kommer låsa upp ett gäng olika funktioner.

Efter att den 300 mb tunga uppdateringen är installerad ska man kunna spela PS4-spel med sin Playstation Vita och använda mobiltelefoner och surfplattor för att interagera med spelen. Man kan spela in film, ta skärmdumpar och streama via Twitch och Ustream. Kameran känner igen både ditt nylle och röst och vissa titlar kan du tanka hem samtidigt som du spelar.

Hoppa över till Playstation-bloggen för den kompletta listan och fler detaljer.

Tack till Cortex för detta #nyhetstips!
USB-minne/disk? 28/10 Han/honom, de/dem är också en bra tankeregel. Nåja, nog om grammatik. Ser inga större konstigheter med detta. Man förstår att de vill få ut konsolen innan jul och att allt kanske inte hunnit bli klart innan enheterna börjat produceras. Då får man ju gör... 27/10 Detta med att patcha dag 1 gör att det blir en tidsfråga innan dem upptäcker en funktion som inte kan fixas mjukvaruvägen. Det är helt enkelt ett tecken på att produkten testats dåligt om den måste fixas innan den ens lanserats. De producerar hårdvaran... 27/10 Att folk ens orkar gnälla nu förtiden typ alla elektronik prylar som visar/spelar upp filmer, musik, spel etc har en uppdatering vid första start. 27/10 Tips. Kolla med they / them (de/dem) innan du använder "dem". Gha! ;) 27/10 Sen är det två veckor mellan USA och EU släpp och sen har vi tidszoner. Alla kommer knappast dra filen exakt samtidigt. 27/10 I just Sonys fall är det mest mindre saker som fixas och roliga extrafunktioner, ytterst lite som kan påstås vara dieekt avgörande för att kunna använda ps4 som spelkonsol ^^ Sen är det vanligt nu för tiden att företagen drar fördel av den infrastruktur... 27/10 Fast samtidigt skulle de behöva skjuta på lanseringen en hel del. Alla maskiner som skjuts ut ska ju ha en typ av mjukvara och efter att de är byggda ska de köras ut till importörer över hela världen. Det är lite enklare att få ut ett bra system, förber... 27/10 Ganska kasst att dem stressar ut konsolerna till den grad att mjukvaran inte är färdig på konsolerna som produceras 27/10 Förhoppningsvis går uppdateringen att dra hem en vecka innan konsolen släpps. 27/10
Skicka en rättelse