Simulatorspelen är många och populära. Vem kan glömma det hårda bondelivet i #Farming Simulator 2013 eller det dödliga avfallet i #Chemical Spillage Simulator? Nu har en mindre variant hittat ut på den vida webben, via det iskalla projektet #Sledsimulator.

Än är det en stund kvar innan snön breder ut sig på allvar i vårt avlånga land, men fram tills dess kan man alltså lattja runt i snöskotersimulatorn som skapats i utvecklingsverktyget Unity3D. Det är en indieutvecklad alfaversion som hittat ut till allmänheten och bör kanske inte ses som en fullfjädrad spelupplevelse. Man kan ladda hem spelet gratis om man registrerar sig på den officiella hemsidan.

Tack till addebob för detta #nyhetstips!
http://whatculture.com/wp-content/uploads/2011/10/ski-free-monster-360x300.jpg 3D skoterrace + bra soundtrack + gästspel av ovan = nya exportsuccén garanterad 29/10 tror att det är i ett för tidigt stadium för att visas upp för folk. 29/10 Ja med den bakgrunden får jag nog hålla med dig att det ser imponerande ut. Framgick inte riktigt i nyheten även om det stog indie spel... 28/10 Tycker ändå det har potential, tycker dom har lyckats ganska bra med det som borde vara svårast och få till. Känslan av lössnö. Sen är det klart att det vore fint med förbättrad grafik och ljud men detta ska följas. 28/10 By the way....lägger du upp skotervideos på youtube? 28/10 Herregud. Dom är 2st som går skola större delen av dagarna, ingen av dom har någonsin gjort ett spel förut. Dom gör det för att dom själva tycker är roligt och älskar skoterkörning. Dom har inte bett om den här uppmärksamheten men är säkerligen ändå väl... 28/10 Testade både handkontroll och tangentbord och mus, men inget kändes bra. Dock var ju handkontroll att föredra. Men hela upplevelsen kändes väldigt stel. 28/10 Vad använde du dig för att styra? Handkontroll eller? 28/10 Jävligt trist. Kan knappt klassas som alpha 28/10 Har testat det nu och det var förfärligt dåligt. Ljudet var det sämsta jag har hört på länge. Kontrollerna var dåliga. Grafiken kan jag leva med, och fysiken kändes även den helt okej. Men ljudet och kontrollerna är två viktiga faktorer i ett motorspel.... 28/10
Skicka en rättelse