För ungefär en vecka sedan hade Chris Roberts och gänget håvat in 23 miljoner dollar till sin crowd funding-framgång #Star Citizen. Då satte de den nya ribban vid 25 mille och utlovade en utökad alfaperiod med fler platser och tillgång i Europa. Något som tydligen uppskattades då ytterligare två miljoner dollar nu kan noteras på bankkontot.

Nu blickar de än en gång framåt, mot 27 miljoner dollar. Om (när) det uppnås kan vi välkomna Banu-handelsmän och tillhörande skepp och teknologi.

Källa: Letter from the chairman

Ser ut att slå om till $26m under dagen! 03/11 Listan av studios han tar in under CIG växer! Ju mer pengar de får in, desto mer kommer med till lansering. 29/10 Otroligt intressant vad många är skeptiska till att det kommer funka eller inte. Chris Roberts är ingen rookie direkt när det gäller denna form av spel. De delar med sig väldigt tidigt av vad de själva har för ideer. Har varit diverse röstningar om vad... 29/10 https://www.youtube.com/embed/QX48u3SmzCg "It turns out the that hangar module for Star Citizen actually contains a hidden level that lets you fly some of the ships, although this is clearly early in development and not really supposed to be accessible... 29/10 Längtar som fan att spela SC! 29/10 Holy crap! Det var det läckraste skin, ever! Mattsvart, gjorde sig så bra!! Man ska ju kunna göra egna skin var det tänkt, men hur det skulle implementeras vet de inte ännu heller, men jag gissar att på ett sånt sätt kan man väl få dit sitt namn, men... 29/10 Jag med. Det finns en Youtube-användare som heter AnythingFPS som lagt upp en hel del Star Citizen-relaterade klipp där han modifierat skins etc. och hans arbete imponerade så mycket på Chris Roberts att han nu fått jobberbjudande. Han har gjort en egen... 29/10 Hmmm, jag har för mig att man skulle kunna namnge sina skepp, men att det inte var helt 100 om man kunde se det på skeppet ännu. För många Wingman's Hangar att se igenom nu men jag har för mig att det var så, kan förstås ha fel dock :) Hursomhelst så... 29/10 Det är inte bestämt än. Förmodligen kommer man kunna göra det men i så fall är det inte helt hundra att systemet låter alla se namnet. Kan bli att det bara syns för vänner/klan. Detta p.g.a. vissas tendens att välja "icke-barnvänliga" namn :P Beror på... 29/10 Kommer nog bli som vanligt; Att de som bidragit minst till spelet är de som klagar högst och mest. ;) 29/10
Skicka en rättelse