Vi vet sedan tidigare att Paula Patton och Colin Farrel är aktuella för huvudroller när Duncan Jones ska få upp filmatiseringen av Warcraft-serien på den vita duken. Nu har ett nytt namn dykt upp.

Enligt Variety ska Travis Fimmel vara så gott som klar för en av huvudrollerna i Warcraft. Du känner säkert igen honom som vikingen Ragnar Lothbrok i tv-serien Vikings. Vad han ska hitta på i Warcraft-filmen, är ännu oklart, men han har visat prov på skicklighet med ett svärd förut.

Filmen ska börjas spela in tidigt 2014 och manus står Charles Leavitt för.

Hamnar WoW på runt 1 miljon spelare så är det imo att betrakta som dött, det tyder absolut på att intresse saknas för filmen. Tills dess är det döende, det handlar ju knappast om en tillfällighet att miljontals spelare lämnar det varje år.. 31/10 När spelet hamnar under 1-2 miljoner spelare så kan vi börja snacka om "döende". WoW har fortfarande fler spelare än något annat subscription-baserat mmo någonsin. Många gånger fler än vad som öht krävs för att gå runt med vinst. Och skulle WoW tappa... 31/10 När ett spel tappar 1-2 miljoner spelare om året och har gjort detta stadigt under de tre senaste åren så kan man absolut tala om det som döende, om inte annat så är det solklart att spelarna tappar intresset i det. Således känns det rätt mossigt att... 30/10 Precis, killen kan tala engelska. Anledningen till att de pratar skumt i Vikings är att de försöker få in en liten fornnordisk brytning på dem. 30/10 Spelet? Döende? Hah! Ja, det har tappat subscribers, men det är ändå miljontals spelare kvar. Och med tanke på att det är jävligt billigt att hålla ett sådant spel vid liv nuförtiden jämfört med för tio år sedan, så hade långt under en miljon spelare... 30/10 Men tänk så blir det här något helt otroligt skarpt! Visst, att se det i animerat format skulle vara mer ett "safe card". Men jag ser hellre en riktig filmatisering. Efter så många år i ett animerat universum, så ser jag verkligen fram emot det här! Hop... 30/10 Retar mig också på det i Vikings. Men han är ju från Australien så det borde inte vara något problem. 30/10 Med tanke på att filmen troligen utspelar sig under Warcraft 1 så är Thrall nog inte född än. https://www.youtube.com/embed/kwu-0UY8dvg 30/10 Tripp, Trapp, Thrall. Jag kräver att Thrall är med. 30/10 Gissar på mainstream PG13 för att maximera vinsten för filmbolaget, tyvärr :( 30/10
Skicka en rättelse