Vi gjorde för ett tag sedan en djupdykning i den virtuella framtiden, när Calle publicerade sin förhandstitt på Oculus Rift. Det hela verkar vara spelälskarens dröm, men även för de som producerar åksjukepåsar. Oculus Rift har haft ett fokus på datorspelarna, men nu är även de som håller sina smartphones kära inkluderade.

Brendan Iribe, med den imponerande titeln Chief executive officer, avslöjade under gårdagen att företaget planerar att släppa VR-glasögonen för den mobila marknaden. Detta gäller dock bara enheter som använder sig utav Android som operativsystem.

Den mobila versionen av Oculus Rift skall vara något lättare än de som främst riktar sig till datorspelarna. Iribe nämner även att företaget kikar på möjligheten att ge oss filmälskare möjligheten att uppleva film på ett helt nytt sätt.

Raderade några anmälda inlägg som inte tillförde något till diskussionen. <3 02/11 50-tums youtubeskärm framför sig på pendeln. Gief! 31/10 Har du några exempel på det spam och de virus du talar om? Jag hör på ditt svar att du inte har någon vidare koll på Android, själv jobbar jag med båda OS'en sedan flera år tillbaka och jag har aldrig sett spam och virus varken på Android market eller... 31/10 Right, så man ska sitta på bussen med det där efter skolan? Vad hände med att sitta och gagga med kompisarna påväg hem efter skolan? Aja... Vill inte höra något jävla tjafs sen om hur osociala ungdomar är när vi får tillgång till sånt här :P 31/10 Bara för att det är det vanligaste OSet betyder det inte att det är bra. Rikare utbud? Google play store eller vad det nu heter är full av virus, spam och annat skräp. Det enda positiva är väll att man kan få vilken app som helst utan kostnad. 30/10 Men hallå! Utveckla klart den till PC först så jag kan köpe en nån gång! 30/10 Och här, mina damer och herrar, ser vi möjligtvis början på en ny trend och era: Den kommer till Android FÖRE iPhone istället för tvärt om. Inte för att häckla iPhoneanvändare, men jag måste ju erkänna att det är skönt att vara på vinnande laget för en... 30/10 Det är världens vanligaste OS för mobila enheter och bygger dessutom på Linux precis som tex. SteamOS. Det har dessutom en öppen marknad, vilket innebär att det tillåter ett mycket rikare utbud av appar för Oculus Rift. Sen tänker man inte nödvändigtvis... 30/10 Film 30/10 Träningscykling blev just roligare:) Koppla ihop alla cyklars hastighet så kan man tävla mot varandra på gymmet. Lanen i framtiden kan se annorlunda ut;) 30/10
Skicka en rättelse