Det har varit lite nyhetstorka kring det lovande onlinerollspelet #Wildstar sedan utvecklarna #Carbine Studios sköt upp lanseringen till våren 2014. Men den torkan är snart över. Ungefär samtidigt som snön lägger sig över vårt nordliga land så slås portarna till en ny betafas upp på vid gavel. Så det är bara att ansöka och hoppas på det bästa.

Vi kan också räkna med mer utvecklarsnack, livestreams samt en efterlängtad djupdykning ner i spelets klasser - inkusive de två ej utannonserade.

då har du en väldigt skev syn på sker måste jag få säga dig. 05/12 24 är detsamma som 17 i mina öron, så länge det inte gäller brudar 05/12 Och jag tror inte du vet vad exempel är för något, jag drog upp gw2 för folk påstod det skulle floppa med, och ja jag kallar dig det för du kan inte veta. Och nejdå inte alls, bara barn kommer spela det. Jag är snart 24 år och ja jag kommer spela för... 10/11 Mnh, och ändå så visste jag om att man inte bör mata dom... Nåja, har signat mig och håller nu tummarna för en beta access. Ser riktigt lovande ut...deras "Dev speaks" får mig iallafall att skratta :) 10/11 Det är ändå något som måste tittas på i dess kontext och i relation till något. Säg att ett spel säljer dåligt och inte tjänar tillbaka sin investering, men det är det mest piratade spelet i historien och spelas därför att flera miljoner människor. Är... 31/10 Hämtar popcorn... 31/10 flopp är ett ord som redan har blivit definierat, menar du på fullaste allvar att WoW var intressant I mer en ett par veckor??,, då ljuger du o tar I från tårna så du tror dig själv.. spåelet är tråkigt, fult,löjligt,barnsligt, lätt som en plätt, fördum... 31/10 det kommer bli en flopp ja, förstår inte vad som är bra med wildstar,, det ser löjligt,barnsligt,och fult ut précis som WoW,, men det kanske är det som gör att det skulle lyckas?? men alla spel efter wow tycker jag inte har floppat, texAoC är ju fortfar... 31/10 Jo, muSPK definerar visst flopp genom att kalla alla andra MMO'n som släppts efter WoW för "stora feta floppar". Den riktiga definitionen av flopp är "totalt misslyckande" vilket jag då inte riktigt skulle vilja säga att alla MMO'n är. Inget av dem är... 31/10 Man får hoppas! 31/10
Skicka en rättelse