I #Battlefield 4 återvänder det uppskattade commander-läget där en spelare agerar general åt resten av laget. I det nya utförandet kan man sköta sina sysslor genom att dra fram en surfplatta och dela ut order. En fluga tycker vissa, men inte #Dice Lars Gustavsson.

- Det borde inte vara någon gimmick, det borde vara något som knyter ihop spelupplevelsen. Jag känner att det verkligen tillför upplevelsen något att man kan sitta med nextgen-konsolerna med 64 spelare och dela ut order och alltid ha en överblick, säger han till Videogamer.

Att använda surfplattor som komplement kommer vara en del av Battlefield även i framtiden, men exakt under vilka former kan Gustavsson inte säga. De har dock inte brist på idéer för tekniken.

Jo jag hittade det sen. Men tack för hjälpen! :) Jag vet inte om jag kommer använda det så mkt. Klart det är bra att ha en monitor enbart för "mini"-map'en. Samtidigt känner jag att det blir för långt att flytta ögorna då jag hela tiden vill ha ett öga... 08/11 När spelet startat och du är inne, kolla den blå baren nere i nederkanten av battleloggen. Ska finnas en knapp där för kartan. Det funkar både på en 2a skärm och på en surfplatta. 08/11 men det får du ju =) 04/11 Varför INTE delad skärm med en kompis,om det nu är så självklart? 02/11 Hur sjutton gör man det? Tycker jag klickat igenom varje options i både Battlelog och Origin. Ps Har för övrigt 3 monitorer som jag just nu spelar i surround i bf4. 01/11 Det mest logiska är alltid att plöja ned miljoner i en portning för en konsol med ca 15 spelare... som bara spelar Mario och Zelda. 31/10 Känns mest som något tillbehör enbart för de som är riktigt "hardcore". 31/10 Använder smartphone/padda, plus mina extra skärmar när jag spelar. Extremt skönt när man pratar om kartor eller ha kontakt med spelcommunityn. Längtar tills man kan använda det mer aktivt för att välja saker, kanske ändra load-out osv så det är klart... 31/10 Har du sett det kommande Zelda som snart dyker upp till Wii U? Ser allt annat än dåligt ut på en "skräpmaskin". Det makabert dåliga utbudet hör dock konsolen till helt värdelös efter att ha spelat några av de få enstaka intressanta spel. 31/10 Behöver du väll inte göra(?) 31/10
Skicka en rättelse