Precis som #Sony har #Microsoft börjat ge spel till de som väljer att betala för sitt medlemskap i företagets onlinetjänst. Med tanke på att månaden lider mot sitt slut, så är det dags för nya spel att göra entré.

Från och med i morgon kommer #A World of Keflings, som efter den 16 november byts ut mot #Double Fines mech-spel #Iron Brigade.

Du snackar gojja, det är nintendo som är emot det. http://www.gamefront.com/nintendo-flexing-copyright-clout-on-youtube-lets-play-channels/ Finns ingenting på google om att sony skulle vara det. 03/11 är gold samma som vanligt xbox live medlemskap ? 02/11 :down::evil:Gammal skåpmat,jag vill välja på ett alternativ. 02/11 Ser på Youtube en massa tjat om att Sony inte kommer tillåta att folk lägger upp gameplay från ps4 spel. IGN och Machinima medflera är inte positiva över detta, pc, Nintendo och Xbox tillåter att folk skickar klipp till Youtube men inte Sony. Vad ska... 01/11 Systemet är buggat. Jag laddade hem Sleeping Dogs när det var gratis och gillade det som fan, sen böt jag kontokort och dom kunde inte dra pengar en månad. Men månaden efter betalade jag igen då hade rätten till spelet försvunnit. Lite jobbigt tycker... 01/11 Ja, men det är väl ganska självklart? Annars skulle ju folk abonnera en månad för 65 kr och få ca 15 relativt nya och bra spel och sedan göra om samma sak ett år senare (eller när de har "slut" på spel). 01/11 Finner det komiskt att folket här vet vad som är obetydligt och inte samt vettigt eller ej, så vitt jag vet har alla en egen syn på vad man ser som vettigt eller inte. Det finns ingen som kan bestämma, tror knappast psn+ alltid släpper bra spel gratis.... 01/11 Ja, det ena spelet är ju så obetydligt att det inte är ett spel alls. Jävla Microsoft. ;) 01/11 Men om man avslutar Xbox guld då äger man gratisspelen och kan fortsätta spela, psn + spelen hyr man ju och avslutar man sitt psn + då har man inte tillgång till gåvo spelen längre, rätta mig om jag har fel. 01/11 PS+ just nu: Uncharted 3, Metal Gear Rising, Remember Me, LittleBigPlanet Karting. XCOM: Enemy Unknown, ICO, Shadow of the Colossus, Hotline Miami. plus typ 10 till lir. 01/11
Skicka en rättelse