Vi packade kamera, mick och reportrar, och gav oss ut i oktobernatten för att möta de som ville spela Battlefield 4 först.

#Battlefield 4 följde trenden med nattlig debut för storspel, och således höll en lång rad spelbutiker öppet för att låta mängder av människor sabba sin egen nattsömn. FZ packade kameran och begav sig till en butik i centrala Stockholm för att prata med köparna och förmedla vad som hände. Du ser det med egna ögon i filmen härunder.

//player.vimeo.com/video/78340386?title=0&byline=0

@12 FZ-Calle gav Battlefield 4 sin välsignelse i recensionen. Efter tre dagars intensivt recensionsspelande har han inte riktigt varit sig själv. Mer om det i veckans avsnitt av Fragzone, spola fram ungefär 30 minuter för att se en man ur sina gängor.

De sålde sin själ när de slutade ha modsupport till förmån för att sälja DLC. 04/11 Ungefär tämligen exakt så ja... :) Grym snubbe som spelar dock, enligt min standard :) 04/11 https://www.youtube.com/embed/vV3xUyfYQdI 04/11 Låt oss anta att EA aldrig köpt Dice, utan Dice är ett fristående företag med full kreativ kontroll och pengar nog att dista och marknadsföra sina egna spel. De kan antingen göra en BF2-klon som de inte vet hur mycket den kommer sälja eftersom konceptet... 03/11 redan uttråkad av bf4. tyvärr har dice sålt sin själ till ea. bf3/bf4 har blivit en call of duty klon. 03/11 Om dom bara kunde fixa en stabilare uppdatering till spelet så hade det varit bra. Varit halvt omöjligt att slutföra matcher på sistånde och flera matcher och levels har gått försvunna :( Det som är lite trist är att banorna är lite väl tighta och mindr... 03/11 Japp, adblocker stängde jag av för ett bra tag sedan. Problemet för mig är att dem ofta buffrar väldigt dåligt. Okej men då förstår jag varför ni inte andvänder youtube. Det är synd för youtube buffrar oftast väldigt bra. Då är väl kanske Vimeo det bäst... 03/11 japp håller med, får dc, server crashar, ljudet dör på vissa kartor, gummibandslagg så jag det känns som att jag betalade för att köra beta åt dom...riktigt besviken =/ 03/11 Funkar fint för mig att se på video via Vimeo, även här på fz, och jag kör ad-block i fyra olika lager (tre metoder i browsern, plus en via en Privoxy-proxy). 03/11 Gjorde misstaget att avinstallera spelet för att installera på min SSD - tog hela dagen med Origin.... 02/11
Skicka en rättelse