I september släpptes överlevnadsspelet #State of Decay som early access-spel på Steam. Sedan dess har det uppdaterats och polerats tills utvecklarna #Undead Labs nu tycker att spelet är värdigt ett riktigt släpp på plattformen.

Den 5 november släpps spelet i alla sin prakt, och då vankas det tävlingar med priser och annat. Utvecklarna lovar också att de även fortsättningsvis kommer patcha upplevelsen.

Källa: Undead Labs

Har lirat drygt 20 timmar sammanlagt, riktigt underhållande spel! En del buggar (har ju varit Alpha trots allt) och dåligt mus/keyboard stöd har dragit ner på upplevelsen dock. 03/11 tror jag har skrivit i fel spel tråd...jag vet att det kommer nästa vecka... 03/11 Artikeln innerhåller så mycket som fyra meningar. En av dessa innehåller svaret. Så genom att bara läsa godtycklig del av texten har du stor sannolikhet att få reda på det utan att plöja igenom all textmassa. 02/11 Körde det på PC med 360 kontroll och tyckte det var riktigt skoj. Finns dock ett designval som jag tycker är riktigt konstigt. Om man har en NPC med sig och har satt på sig en bag med saker så kan man inte byta till den andra NPCn, för då försvinner den... 02/11 Jag hade riktigt kul med detta till 360 och gillade det skarpt! 02/11 Köpte och spelade lite på Xboxen, helt okej spel.. iafl. för den prislappen! 02/11 föresten någon hört när det kommer komma? för att jag längtar verkligen efter detta spel 02/11 ahh ok tackar ska skaffa det visste inte att man kunde spela med keyboard o mouse eftersom på steams hemsida säger det bara med en xbox controller kan det spelas 02/11 Vad jag vet så har spelet fungerande mouse o keyboard styrning i och med den senaste patchen. Kul lir, hursomhelst, väl värt att kolla in om man gillar genren. 02/11 Ifall du läste den första artikeln om kom om detta att det är släppt som early access så hade du läst att dom skulle i en senare patch då se till att man inte måste ha handkontroll. Även fast jag tycker spelet passar perfekt med det. 02/11
Skicka en rättelse