Nyss släppta #Batman: Arkham Origins dras med en del buggar, något som Johan Hallstan påpekar i sin recension av spelet. #Warner Bros. Interactive är medvetna om problemen och tänker inte sopa dem under mattan – istället ska de åtgärda dem under nästa vecka.

De har identifierat de tre största problemen: att man faller genom världen, inte kan fortsätta handlingen och att freeflow focus-läget inte låser upp ordentligt när man når tredje ranken av "shadow vigilante". Det finns även andra formatspecifika bekymmer som man kan läsa om på det officiella forumet.

ingen som har en savefile innan striden med copperhead:/ jag vill inte spela om 10 timmar sneeeela kan så klart skickas till min epost 06/11 Köpte det till PC idag så hoppas man inte drabbas för hårt av alla buggar... 04/11 Ja, genom att glitcha sig in, men det lyckades jag aldrig med. Var nice att kunna komma in och fixa klart sista tornet, även om jag redan pajat alla sändarna. 04/11 Alltså ärligt talat, hur länge ska vi som konsumenter acceptera att de släpper buggiga, trasiga, ofärdiga jävla spel? Vilka andra produkter skulle detta vara okej? Här är din nya bil, bromsarna tar lite dåligt men vi släpper en uppdatering inom två veck... 04/11 En gång, när jag använde flygplanet, försvann ljudet under den sekvensen. Annars har det rullat på alldeles utmärkt på min dator. Själva spelet ger mig mycket spelglädje, med tanke på att det jag vill ha är mer av Asylum och City. Och det har jag fått.... 04/11 min save file buggade ur efter ca 10 timmar...tack som fan orkar inte starta om men vill klara skiten!!! 03/11 buggar? jaså, jag har inte märkt en enda. Hoppas man slipper stöta på några i framtiden i så fall 03/11 Jag håller med! Men det gick ju att komma in i rummet en annan väg. 03/11 jag tyckte detta spelet va skit kul, enda buggen och problemet jag stött på är enigma ventilen fast den buggen är ju väldigt spelförstörande xD. Men tkr ändå itne detta spelet förtjänar all skit det fått. 03/11 Aha läste bara "We have not yet solved the following rare issues and are continuing to investigate." delen :) 02/11
Skicka en rättelse